Ser ut til å takke ja til ny toårskontrakt

Roberto Firmino har tilbud fra Saudi Arabia, men heller mot å signere kontrakten Liverpool har tilbudt ham.

– Jeg har sagt det før: Ja, jeg ønsker å beholde ham i klubben, lød det kontante svaret fra Jürgen Klopp da han under pressekonferansen etter 1-0-seieren i omkampen i FA-cupen mot Wolves fikk spørsmål om Roberto Firminos fremtid.

Firmino var ikke i troppen til kampen på Molineux, da han har vært ute med en skade i baksiden av leggen siden like før jul.

Først ble det estimert at han ville være ute i 10-14 dager. Men Bobby følte noe igjen, som har forlenget fraværet hans. Han er ikke i nærheten av å være tilbake i trening.

– Jeg vet ikke eksakt når han vil være tilbake, men det vil utvilsomt ta tid, sa Jürgen Klopp til pressen den 13. januar.

Det har vært masse spekulasjoner rundt brasilianerens fotballfremtid, da kontrakten hans løper ut til sommeren og han kan således nå signere en prekontrakt med en utenlandsk klubb om han ønsker det, men Simon Jones i Daily Mail rapporterer at Firmino heller mot å signere en ny toårskontrakt med Liverpool heller enn å takke ja til tilbud han har fått fra Saudi Arabia.

Bellingham og Nunez de fremste transfermålene til sommeren

Samme Jones skriver at Liverpool forbereder bud på Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham og Wolves sin midtbanespiller Matheus Nunes til sommeren, for å revitalisere sin midtbane.

Ikke akkurat statshemmeligheter, og Liverpool vil utvilsomt få konkurranse fra en rekke storklubber om Bellinghams underskrift. Real Madrid og Manchester City nevnes som kjent også i forbindelse med den engelske landslagsspilleren.