Van den Berg nærmer seg et comeback

Den nederlandske midtstopperen er med Schalke 04 på treningsleir før den andre halvdelen av sesongen.

Det er mange negative skadenyheter på Liverpool-froten i disse dager, men nylig kom det er skikkelig gladnyhet fra Tyskland.

Sepp van den Berg, som fikk ødelagt store deler av høstsesongen med en skade, nærmer seg skadefri. Nederlenderen er tatt ut i troppen til Schalke 04, som for øyeblikket er på treningsleir i Tyrkia.

Blåtrøyene spilte 2-2 i en treningskamp mot Zurich lørdag, men da var ikke midtstopperen i troppen. I morgen ettermiddag spiller laget en ny treningskamp, mot Nurnberg.

– Van den Berg er med i troppen som setter seg på flyet til Tyrkia. Nederlenderen er på god vei tilbake i trening etter den alvorlige leddbåndskaden han pådro seg mot Augsburg. Han forventes å gradvis komme tilbake i lagtrening på treningsleiren i Belek, skrev klubben på sine hjemmesider.

I SOMMER: Sepp van den Berg var med på deler av Jürgen Klopps oppkjøring før han reiste på lån til Tyskland.

I SOMMER: Sepp van den Berg var med på deler av Jürgen Klopps oppkjøring før han reiste på lån til Tyskland.

Ble intervjuet i desember

I midten av desember ble Van den Berg intervjuet av Revier Sport. Da åpnet nederlenderen opp om skaden han pådro seg mot Augsburg.

– Folk sa det så ille ut, men jeg har prøvd å fortrenge det. Tenker jeg for mye på det, blir jeg bare redd det skal skje igjen, sa han da.

21-åringen håpet da at han ville være tilbake i spill igjen i løpet av den andre halvdelen av sesongen. Det ønsket får han nok innfridd.

– Jeg har fullt fokus på å komme tilbake i lagtrening igjen. Jeg mistet all muskelkraft i venstreleggen etter operasjonen. Jeg må bygge meg opp igjen, og det er hva jeg gjør nå.

Van den Berg kom til Liverpool fra PEC Zwolle tilbake i 2019. Nederlenderen var på utlån til Preston i Championship i fjor, og Schalke 04 i Bundesliga denne sesongen. Han forventes å være tilbake i Liverpool til sommeren. Midtstopperen står oppført med fire cupkamper for de røde, men han har til gode å debutere i Premier League.