Videre i juniorcupen med et nødskrik

Liverpool er klare for femte runde i FA Youth Cup, etter å has slått Port Vale på bortebane.

Port Vale - Liverpool 0-1 (0-1): Liverpool var nær ved å få en marerittstart på bortekampen mot Port Vale i fjerde runde i FA Youth Cup. En Liverpool-corner førte nemlig til at hjemmelaget kontret, men midtstopper Wellity Lucky reddet på streken.

En tabbe av Port Vale-keeper Reuben Perry senere i omgangen førte til at Liverpool tok ledelsen, da Michael Laffey tok vare på gratissjansen og satte ballen i mål.

Første omgang ble ingen velspilt affære, og Liverpool-keeper Luke Hewitson forhindret et utligningsmål like før pause, da han gjorde en kjemperedning på en avslutning fra James Plant.

Ble satt under skikkelig press

Etter pause hang Liverpool i tauene, og var heldige at vertene ikke klarte å utligne. Ben Lomax traff tverrliggeren for Port Vale, og Hewitson måtte nok en gang i aksjon for å stoppe en Plant-avslutning, før Calum Scanlon forhindret Che Trapasso fra å utligne.

Liverpool ble satt under skikkelig press i andre omgang, men forsvarte seg godt, og keeper Hewitson spilte en strålende kamp.

Liverpools lag: Luke Hewitson, Josh Davidson, Calum Scanlon, Wellity Lucky, Kerron Samuels, Terence Miles, Michael Laffey, Tommy Pilling, Jayden Danns (Ranel Young 63), Bobby Clark, Iwan Roberts

Ubenyttede innbyttere: Nathan Giblin, Reece Trueman, Francis Gyimah, Cody Pennington, Elijah Gift, Kareem Ahmed