Wolves sin veteranspiss ser ut til å bli spilleklar

Diogo Costa ser ut til å rekke omkampen mot Liverpool.

Wolverhampton Wanderers håper å ha Diego Costa tilbake i troppen til tirsdagens omkamp i FA-cupens 3.runde mot Liverpool på Molineux. Det melder Birmingham Live.

Gultrøyenes veteranspiss har stått over lagets tre siste kamper på grunn av smell han fikk i lokaloppgjøret mot Aston Villa, men nå kan han altså være tilbake.

Costa var Julen Lopeteguis foretrukne midtspisss frem til han ble skadet den 4. januar. 

Birmingham Live tror at Wolves kommer til å gjøre flere endringer i startoppstillingen mot Liverpool i forhold til den elleveren som Lopetegui mønstret i 1-0-seieren over West Ham i helgen. 

Da stilte han med dette laget: Sa, Semedo, Collins, Kilman, Bueno (Toti 83), Neves, Nunes, Moutinho (Adama 72), Hwang (Lemina 73), Podence (Ait-Nouri 63), Cunha (Jimenez 63).

– Diego Costa fikk en skade mot Aston Villa. Han er bedre, og jeg tror han blir klar for neste kamp. Jeg håper det, Vi får se, sa Lopetegui etter seieren over The Hammers.

Fire ute med skader

Wolves-manageren har fire spillere på skadelisten foran omkampen mot Liverpool. Dette er Boubacar Traore (lyske), Pedro Neto (ankel), Chiquinho (kne) og Sasa Kalajdzic (kne).

Traore har ikke spilt under Lopetegui ennå på grunn av lyskeskaden, og det forventes at han vil være ute et par måneder. 

– Vi har en skade på Bouba Traore, som jeg tror vil være ute i en eller to måneder. Det er veldig dårlige nyheter for oss. Vi har bare fire midtbanespillere i troppen nå. Vi trenger flere, sier Wolves-manageren.

Neto fikk en leddbåndskade i den ene ankelen i tapet for West Ham den 1. oktober. Vingen måtte gjennom en operasjon, og er fortsatt et stykke unna et comeback.

– Vi venter på ham etter operasjonen. Om en måneds tid kan han kanskje begynne å jobbe igjen, sier Lopetegui.

Chiquinho og Kalajdzic kommer ikke i spill igjen denne sesongen. Førstnevnte fikk en korsbåndskade under en treningskamp mot Burnley i juli og måtte operere, mens sistnevnte ødela korsbåndet i Wolves-debuten mot Southampton.

Omkampen i FA-cupens tredje runde mellom Wolverhampton og Liverpool spilles på Molineux tirsdag 17. januar klokken 20.45, og blir vist på V sport 1 og Viaplay.