Brødrene Mac Allister klarte ikke skjule smilene da de ble intervjuet sammen

Alexis Mac Allister og broren Kevin smilte fra øre til øre når de ble intervjuet sammen etter kampen mot hverandre torsdag kveld.

Liverpool var vertskap for Union Saint-Gilloise i Europa League, og de røde vant 2-0 takket være mål fra Ryan Gravenberch og Diogo Jota.

Men mange av overskriftene i forkant av og etter oppgjøret har dreid seg om to argentinske brødre. Alexis og Kevin Mac Allister fikk 45 minutter på banen samtidig og etter kampen ble de intervjuet sammen av TNT Sports.

– Det var veldig hyggelig for familien, veldig emosjonelt, sa Alexis

– Jeg har spilt mot min andre eldre bror før, men aldri mot Kevin – det var spesielt.

Pappa Carlos Mac Allister hadde også tatt turen til Anfield for å se på sønnene.

– Faren vår var her også, han har spilt fotball tidligere så han vet hva det betyr - så jeg tror han gråt litt.

FAR PĀ TRIBUNEN: Pappa Mac Allister fikk se sønnene spille mot hverandre i én omgang.

Klar for returmøtet

Kevin, som er ett år eldre enn Liverpool-stjernen, kom til Union SG fra Argentinos Juniors i sommer, og selv om kampen ikke gikk som han ønsket var han enig med broren i at det var en stor anledning for hele familien.

– Det var en utrolig opplevelse for meg og resten av laget, det er en drøm for oss å spille her. Vi ville selvsagt vinne, men det er vanskelig når du møter et så godt lag som Liverpool.

– Han (Alexis) var grunnen til at jeg lider i dag, men det var et veldig spesielt øyeblikk uansett.

– Vi har også igjen en kamp, hvor Liverpool må komme til Belgia og da får vi kanskje revansje.

Returmøtet mellom Union SG og Liverpool spilles den 14. desember, så vi må vente en stund for å finne ut om Kevin får ønske om revansje oppfylt.

Neste kamp for Alexis og Liverpool nå er Brighton på Amex stadium på søndag.

Hele TNT Sports intervjuet med brødrene kan du se i vinduet nedenfor:

Agenten til Caicedo snakker ut om overgangsdramaet

Manuel Sierra om tekstmeldingen fra Klopp, budet fra Liverpool og valget om å slutte seg til Chelsea.

– Har aldri scoret et enklere mål

Ryan Gravenberch var storfornøyd etter å ha scoret sitt første mål for Liverpool i 2-0 seieren mot Union Saint-Gilloise på Anfield torsdag kveld.