Diaz sin far fortsatt savnet, politiet utvider søket

Politiet i Colombia har satt inn luft- og landpatruljer for å søke etter Luis Diaz sin far som ble kidnappet i helgen.

Luis Diaz sin far ble kidnappet i helgen sammen med spillerens mor. Paret var på en bensinstasjon i den lille byen Barrancas lørdag da de ble bortført av væpnede menn på motorsykler.

Diaz sin mor, Cilenis Marulanda, ble reddet i løpet av noen timer av politiet som satte opp veisperringer rundt byen med 40 000 mennesker, som ligger nær Colombias grense til Venezuela. Men faren hans, Luis Manuel Diaz, forble savnet.

Leter nord i Colombia

Mandag søkte spesialstyrker en fjellkjede som grenser over begge land og er dekket av tåkeskog. Politiet tilbød også en belønning på 48 000 dollar for informasjon som fører til at Diaz sin far blir funnet.

Søket etter faren til Liverpool-stjernen Luis Diaz har tatt politiets luft- og landpatruljer inn i en tåkeskog nord i Colombia på mandag.

En tåkeskog er et høytliggende område med tett skog som er fuktige og tropiske, noe som ofte fører til at de er tåkebelagte, derav navnet tåkeskog. Beliggenheten og værforholdene gjør det ekstra krevende å gjennomføre en leteaksjon.

IKKE MED: Luis Diaz var ikke med i kamptroppen når Liverpool møtte Nottingham Forest i helgen.

IKKE MED: Luis Diaz var ikke med i kamptroppen når Liverpool møtte Nottingham Forest i helgen.

Kan ha blitt tatt med over grensen

Det colombianske politiet har sagt at de ikke utelukker muligheten for at Diaz senior kan ha blitt smuglet inn i Venezuela, hvor han vil være utenfor rekkevidde for colombiansk politi.

Luis Diaz var forståelig nok fraværende fra Liverpools kamp mot Nottingham Forest søndag. Diaz sine lagkamerater uttrykte sin solidaritet med colombianeren ved å holde opp en trøye med navnet hans på etter at Diogo Jota scoret lagets første mål i 3-0-seieren.

Bortføringen av foreldrene til Díaz kommer etter en økning av kidnappinger og utpressing av bedrifter i Colombia, til tross for at nasjonens regjering har forsøkt å megle våpenhviler med opprørsgrupper. Kriminelle og opprørsgrupper i landet har lenge kidnappet sivile for løsepenger for å finansiere operasjonene deres.

Så langt har ingen tatt på seg ansvaret for å kidnappe Diaz sine foreldre.

Robertson, Thiago og Bajcetic, når kan man forvente dem tilbake?

Robertson, Thiago og Bajcetic, når kan man forvente dem tilbake?

Liverpool kom seg gjennom søndagens Premier League-seier over Nottingham Forest uten noen ferske navn på skadelista, noe som blir viktig fremover for Jürgen Klopps lag om de skal kjempe på alle fronter denne sesongen.

Klopp har ingen planer om å endre Mac Allisters rolle

Klopp har ingen planer om å endre Mac Allisters rolle

Flere har undret seg over om Alexis Mac Allister vil være mer effektiv i en mer offensiv midtbanerolle, men Klopp planlegger ikke å prøve det med det første.