Doak tilbake i trening før møtet med Bournemouth

Pep Lijnders kom med siste skadenytt før fjerde runde i ligacupen.

Liverpool reiser til Bournemouth for å forsøke å ta seg til kvartfinalen i ligacupen onsdag kveld, og assistentmanager Pep Lijnders kom i den forbindelse med en skadeoppdatering da han møtte pressen tirsdag. 

Den som er nærmest en retur til kamptroppen er unge Ben Doak. 17-åringen har vært ute siden han pådro seg en skade i landslagspausen for Skottland U-21.

– Doak trente for første gang i går. Vi får se om han er i troppen, sa Lijnders.

Thiago og Bajcetic fortsatt ute

Thiago har nå vært ute av aksjon for Liverpool siden april og det virker dessverre som at midtbanespilleren fortsatt har et stykke igjen før han blir å se på banen.

Spanjolen, som gjennomgikk en hofteoperasjon mot slutten av forrige sesong, er ennå ikke tilbake i trening etter å ha fått nok et tilbakeslag i restitusjonen. Det kom heller ingen oppløftende nyheter fra Lijnders på dagens pressekonferanse.

– Jeg savner Thiago. Tenk om han hadde vært her nå med den nye midtbanen vår. Men han er ikke tilgjengelig. Det vil ta tid og vi håper han snart er tilbake. 

FORTSATT SKADET: Thiago og Stefan Bajcetic er fortsatt ute med skader.

FORTSATT SKADET: Thiago og Stefan Bajcetic er fortsatt ute med skader.

– Stefan Bajcetic er heller ikke tilgjengelig. 

Den unge spanjolen gjorde comeback i Europa League-seieren mot LASK Linz i september, før han fikk 11 minutter i en Carabao Cup-seier over Leicester City seks dager senere. Bajcetic har ikke vært å se siden da.

En som derimot er tilgjenglig igjen er Curtis Jones som er tilbake etter å ha sonet sin tre-kampers karantene etter det røde kortet mot Tottenham. Lijnders var fornøyd med å ha scouseren tilbake etter utestengelsen. 

– Curtis Jones er klar igjen etter suspensjon. Det er flott.

Bournemouth - Liverpool spilles onsdag kl. 20.45, og vises på Viaplay.

– Vi må bare håpe at myndighetene finner hans far

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi må bare håpe at myndighetene finner hans far

Pep Lijnders har møtt pressen før kampen mot Bournemouth.

Trent Kone-Doherty har signert sin første profesjonelle kontrakt

Trent Kone-Doherty har signert sin første profesjonelle kontrakt

Liverpools andre Trent har signert sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool etter en god start på sin andre sesong på Merseyside.