Trent Kone-Doherty har signert sin første profesjonelle kontrakt

Liverpools andre Trent har signert sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool etter en god start på sin andre sesong på Merseyside.

17-åringen kom til de røde fra hjemklubben Derry City i juli i fjor og er en rask og dyktig kantspiller som hadde en bra første sesong på Merseyside med Liverpools U18-lag. Han scoret 11 mål – inkludert tre i UEFA Youth League – før en skade satte en tidlig stopper på sesongen hans.

Han har startet 2023-24 i lignende form, og oppnådde sin U21-debut i august borte mot Derby County, mens han fortsatte å imponere på U18-laget som han scoret et hat trick for mot Sunderland tidligere denne måneden.

Kone-Doherty har allerede trent med Jürgen Klopps seniorlag, og har spilt internasjonal ungdomsfotball for Irland opp til U18-nivå.

Fikk prøve seg mot seniorene

Da unggutten uventet fikk muligheten til å bli med på en førstelagstrening tidligere i sesongen var det et artig lite problem som dukket opp. For med to ganger Trent på banen ble det naturlig nok et par øyeblikk hvor de ble blandet med hverandre.

– De kalte meg Trent, men de lo fordi vi stadig ble blandet sammen, humret Kone-Doherty til Liverpoolfc.com.

Det at den unge iren bare har rukket å bli 17 år var noe resten av laget også moret seg med.

– Alle var veldig imøtekommende. Noen av spillerne spurte meg hvor gammel jeg var og sånt, og spøkte litt med det. Men alle var veldig imøtekommende.

– Jeg var faktisk i gang med oppvarmingen med U18 da fikk jeg beskjed om at jeg skulle gå opp til førstelaget for å trene. Jeg gikk rundt og bare smilte. Jeg var veldig glad og takknemlig, men det kom så brått på at jeg ikke hadde så mye tid til å tenke.

– Jeg dro opp og det var en veldig god opplevelse. Jeg koste meg og er veldig takknemlig for muligheten.

Diaz sin far fortsatt savnet, politiet utvider søket

Diaz sin far fortsatt savnet, politiet utvider søket

Politiet i Colombia har satt inn luft- og landpatruljer for å søke etter Luis Diaz sin far som ble kidnappet i helgen.

Robertson, Thiago og Bajcetic, når kan man forvente dem tilbake?

Robertson, Thiago og Bajcetic, når kan man forvente dem tilbake?

Liverpool kom seg gjennom søndagens Premier League-seier over Nottingham Forest uten noen ferske navn på skadelista, noe som blir viktig fremover for Jürgen Klopps lag om de skal kjempe på alle fronter denne sesongen.