Klopp kan bytte ut hele laget igjen

Tyskeren overrasket i den forrige kampen i Europa League, men har muligheten til å gjøre elleve endringer mot Toulouse.

I den første kampen mot LASK byttet Jürgen Klopp ut samtlige spillere sammenliknet med de som startet den foregående ligakampen, mens han mot Union SG overrasket ved blant annet å starte med Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold. 

Torsdag er det duket for den tredje kampen i gruppespillet, og manageren har mange alternativer når det kommer til hvem som skal starte. Tyskeren vil trolig ha muligheten til å gjøre elleve endringer på laget dersom han har lyst, selv om det er noen skader i troppen. 

Kelleher og Quansah tilbake i laget?

Caoimhin Kelleher er tilbake fra skade og regner nok med å få spille denne kampen, etter at Alisson voktet buret mot Union SG. 

På høyrebacken er Joe Gomez aktuell som vikar for Alexander-Arnold dersom visekapteinen skal hviles. Gomez kom inn som venstreback mot slutten av kampen mot Everton, men er eneste spiller som er naturlig som høyreback sett bort fra Alexander-Arnold. 

I midtforsvaret håper nok Joel Matip å få tillit med mindre han er tiltenkt en plass i laget mot Nottingham Forest på bekostning av Ibrahima Konaté. Mye kan også tyde på at Jarell Quansah starter igjen, slik han gjorde mot Union SG. 

Jarell Quansah har imponert denne sesongen.

Jarell Quansah har imponert denne sesongen.

På venstrebacken blir det sannsynligvis Kostas Tsimikas eller Luke Chambers fra start. Tsimikas spilte bare en time mot Everton og bør ha bra med krefter igjen, men Chambers kan være et alternativ dersom grekeren skal hviles til Forest-kampen. 

Jones inn som kaptein?

En som kribler etter å spille og som nærmest er garantert å få en plass i startoppstillingen dersom han er frisk og rask, er Curtis Jones. Scouseren har nå sonet to av sine tre kamper med karantene, og kan få sine første minutter siden kampen mot Union SG for tre uker siden. Han kan kanskje få en ny kamp som kaptein dersom Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Salah og Alisson ikke starter. 

Ved siden av Jones er Wataru Endo og Harvey Elliott de klareste kandidatene. Japaneren har imponert på landslaget, men har til gode å overbevise for Liverpool, mens Elliott fortsatte sin imponerende form med et godt innhopp mot Everton i helgen. 

I angrepsrekken kan Cody Gakpo få en kamp fra start for å spille seg tilbake i form etter skaden. Han var tilbake i trening før Merseyside-derbyet, men rakk ikke kampen. Også Darwin Nunez kribler nok etter å starte. 

På høyrekanten kan Ben Doak komme inn i laget dersom han er kvitt skaden han pådro seg på landslagssamling forrige uke. Hvis ikke må kanskje Salah spille igjen, med mindre Diogo Jota eller Luis Diaz bekler høyrekanten. 

Endringer blir det garantert - spørsmålet er bare hvor mange!

Kavanagh dømmer mot Forest - England og Cook vraket igjen

Kavanagh dømmer mot Forest - England og Cook vraket igjen

Liveblogg 24.okt 12:58
Den nye kapteinen har gjort et enkelt grep for å fyre opp laget og publikum før kamp

Den nye kapteinen har gjort et enkelt grep for å fyre opp laget og publikum før kamp

Virgil van Dijk har tatt med seg rutinen fra Celtic-dagene etter at han ble Liverpools nye kaptein.