Når Jota scorer mål, taper aldri Liverpool

Portugiseren har en oppsiktsvekkende god statistikk i kampene han har scoret i for Liverpool.

Det hadde gått en drøy halvtime av oppgjøret mellom Liverpool og Nottingham Forest søndag ettermiddag da Diogo Jota var våkent fremme på en retur og satte det viktige ledermålet. 

Portugiseren scoret dermed sitt 47. mål for Liverpool i hans kamp nummer 125 for klubben. I kampene han scorer, går det som regel veien for de rødkledde. 

Har aldri tapt etter scoring

Statistikken viser faktisk at Liverpool aldri har tapt i en kamp hvor 26-åringen har scoret siden han kom til klubben i 2020. 

På de 38. kampene Jota har scoret står de rødkledde med 33 seiere, 5 uavgjort og utrolige 0 tap. Det gir et poengsnitt på 2,74 per kamp. 

Blant de 47 målene er det 17 matchvinner-scoringer, 6 utligninger og 6 ledermål, som understreker at det ikke bare er snakk om uviktige mål for å pynte på allerede fine resultater. 

Scoret for Diaz

Scoringen søndag var Jotas 50. mål i Premier League, hvorav 34 av dem har kommet for Liverpool og 16 for Wolverhampton. Han dedikerte dem til Luis Diaz, som gikk glipp av kampen på grunn av den pågående kidnappingen av hans foreldre. Moren ble senere funnet i trygghet, mens faren fortsatt ikke er gjort rede for. 

– Det er alltid kjekt å score mål, og det er en svært viktig del av spillet mitt. Det var spesielt viktig i dag for Lucho. Jeg følte at jeg kom til å score, og det var han som egentlig skulle spille i stedet for meg. 

– Vi står alle sammen med ham i dette, og det var et viktig øyeblikk for meg og for ham. Vi står alle sammen med ham, og det var et fint øyeblikk å vise det, sa han i et intervju med Liverpools hjemmeside etter kampen. 

Vi får håpe Jotas gode trend fortsetter onsdag kveld, når Liverpool gjester Bournemouth i ligacupen. 

Under kan du se Jotas scoring. 

– Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige!

– Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige!

Dominik Szoboszlai lar seg imponere av Liverpools angrepsrekke.

Beste poengfangst siden gullsesongen

Beste poengfangst siden gullsesongen

Liverpool har lagt et godt grunnlag for resten av sesongen etter de ti første kampene.