Politiet med siste nytt om bortføringen

Situasjonen er fremdeles uavklart.

Luis Diaz var ikke involvert i søndagens kamp mellom Liverpool og Nottingham Forest da det i løpet av natt til søndag ble kjent at hans foreldre var bortført. Mor Cilenis Marulanda kom til rette igjen, men far Luis Manuel Diaz skal fremdeles være bortført. 

Mandag har politidirektør Alejandro Zapata kommet med siste nytt i saken. Blant annet kommenterer han spekulasjonene om at Diaz kan befinne seg i Venezuela. 

– Vi kjenner til hvem som kan være involvert i saken. I slike saker er det sjelden snakk om noe spontant, men i stedet noe som er planlagt, der det også er planlagt hvor de blir bortført. Det er der vi står i etterforskningen, sier han ifølge Liverpool Echo

– Kidnappingen fant sted i Guajira, som er tett på grensen til Venezuela. Vi har ingen informasjon om at grensen har blitt krysset, men vi kan ikke utelukke det heller. Det er høyst mulig at de ser etter en mulighet til å flykte til Venezuela, legger han til.

Zapata legger til at det er gjort fremskritt i etterforskningen og at det jobbes på spreng for at Diaz skal komme til rette. Det er utløst en dusør på over en halv million kroner til de som kan komme med opplysninger som kan hjelpe etterforskningen. 

Frykter Diaz senior er tatt over grensen til Venezuela

Frykter Diaz senior er tatt over grensen til Venezuela

Luis Manuel Diaz er fortsatt bortført.

– Det har aldri vært vanskeligere å forberede seg til en kamp enn dette

– Det har aldri vært vanskeligere å forberede seg til en kamp enn dette

Jürgen Klopp snakket om Luis Diaz og det spillerne presterte etter pressekonferansen etter kampen.