Robertson med armen i fatle

Andy Robertson er fortsatt i Skottland.

Da Skottland spilte borte mot Spania på torsdag, måtte Andy Robertson byttes ut før pause etter at han skadet skulderen sin.

Robertson gikk ut på stillingen 0-0, i en kamp skottene tapte 2-0. Etter resultatet i Norges kamp mot Spania på søndag, er både Skottland og Spania kvalifisert for EM i Tyskland neste år.

Det har kommet få oppdateringer på hvordan det går med Robertsons skade, og om han kan være aktuell for Merseyside-derbyet på lørdag. Dersom skulderen har vært ute av ledd virker det lite sannsynlig, og da blir det trolig Kostas Tsimikas mot Everton.

– Andy har skadet skulderen. Vi skal ta en kikk, og så vil han dra tilbake til klubben sin, sa Clark på pressekonferansen etter kampen på torsdag.

Fortsatt i Skottland

Daily Mail har dekket begravelsen til Cathy Ferguson i dag. Alex Fergusons kone gikk bort 5. oktober, 84 år gammel. Mandag var begravelsen i St. Andrews’s Cathedral, og Sir Kenny Dalglish og Brendan Rodgers var blant de som var tilstede.

Det var også en rekke tidligere Manchester United-spillere. Deriblant Steve Bruce, og Daily Mail har et bilde av at Bruce møter Robertson på trappen utsiden av et hotell i forkant av begravelsen. Bruce var Liverpool-backens sjef i Hull City i fire år.

Robertson går i sandaler, og har høyrearmen i fatle.

Han har altså ikke returnert til Merseyside ennå. Hva det sier for hans sjanser til å spille til helgen vet vi ikke, men klubben vil helt sikkert vite hva skadeomfanget er.

Julian Ward fikset Mac Allister-overgangen før han ga seg i klubben

Julian Ward fikset Mac Allister-overgangen før han ga seg i klubben

James Pearce har kommet med interessante detaljer fra sommerens overgangsvindu.

Kostas Tsimikas går en viktig periode i møte denne uken

Kostas Tsimikas går en viktig periode i møte denne uken

Med Andy Robertson ute med skade, må grekeren vise hvorfor han ble belønnet med ny kontrakt.