To av Liverpool-kjenningene ser ut til å miste søndagens kamp

Jürgen Klopp uttalte på sin pressekonferanse at han håpet på et gjensyn med Divock Origi søndag, men belgieren blir ikke å se på banen.

Det ser ikke ut til å bli gjensynet Jürgen Klopp hadde håpet på med Divock Origi søndag. 

Steve Cooper bekreftet på sin pressekonferanse fredag at ingen av hans skadede spillere kommer til å returnere før oppgjøret mot Liverpool, og det betyr at to kjenninger ikke blir å se. 

Viktige angripere ute

Nottingham Forest må muligens klare seg uten sine viktige angripere Anthony Elanga og tidligere Liverpool-spiller Taiwo Awoniyi. I tillegg er stopperkjempen Willy Boly ute med en skade. 

– Han (Awoniyi) har en fin progresjon, og er ikke langt unna trening. Vi får se hvordan neste uke går. 

– Det er ingen som er tilbake til startoppstillingen etter den forrige kampen, som er spesielt frustrerende i angrepet. Anthony (Elanga) har vært syk de siste dagene, og det er 50/50 om han rekker det. Det er uheldig, for han var fantastisk mot Luton forrige uke, uttalte Cooper på fredagens pressekonferanse. 

Awoniyi har blitt en av Nottingham Forests viktigste spiller siden overgangen fra Liverpool forrige sommer. Den kraftfulle nigerianeren scoret hele ti mål forrige sesong, som sørget for at skogvokterne beholdt plassen, og har scoret tre mål så langt denne sesongen. 

26-åringen ble matchvinner da Forest slo Liverpool på City Ground for rundt ett år siden. 

SENKET GAMLEKLUBBEN: Awoniyi holder igjen feiringen etter scoring mot Liverpool.

SENKET GAMLEKLUBBEN: Awoniyi holder igjen feiringen etter scoring mot Liverpool.

Origi mister muligheten

En som kunne ha fått en gyllen mulighet i Awoniyi og Elangas fravær er Liverpool-legenden Origi, som kun har fått 58 minutter fordelt på fire innhopp så langt i sesongen. 

Han skal heller ikke være klar igjen etter å ha pådratt seg en skade for en drøy uke siden, og må nok nøye seg med å se kampen fra tribunen dersom han reiser med laget til Liverpool. 

Klopp uttalte på fredagens pressekonferanse at han håpet på et gjensyn med sin tidligere elev, men belgieren får ikke muligheten til å stikke kjepper i hjulene til gamle lagkamerater. 

– Jeg håper for anledningens skyld at Origi er i troppen, slik at vi får sagt hei til ham. Han hadde fortjent en varm velkomst her. Bortsett fra det ønsker jeg ikke at han får en bra kamp, men en fin opplevelse, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse før søndagens møte med Forest. 

Antyder at arbeidet vil pågå et stykke inn i 2024

Antyder at arbeidet vil pågå et stykke inn i 2024

Ingen vet når nye Anfield Road Stand vil åpne.

Premier League har bekreftet kampene for desember og januar

Juleprogrammet er klartPremier League har bekreftet kampene for desember og januar

Sju kamper flyttes. Det blir enda en tidligkamp...