– Vårt motto er «You'll Never Walk Alone», så la oss håpe alt går bra

Pep Lijnders fikk selvfølgelig spørsmål om Luis Diaz på tirsdagens pressekonferanse.

Søndag morgen våknet flere til meldingen om at Luis Diaz’ foreldre var blitt kidnappet i hjemlandet Colombia. Hans mor ble reddet i løpet av noen timer, men hans far, Luis Manuel Diaz, er fremdeles savnet.

Kantspilleren blir selvfølgelig ikke bli involvert mot Bournemouth, og helgens kamp mot Luton vil nok også foregå uten Jürgen Klopps nøkkelspiller.

På pressekonferansen før kampen fikk Pep Lijnders spørsmål om colombianerens situasjon. Nederlenderen begynte med å hylle sin kollega.

– Vi visste hva slags spiller vi fikk i Luis, og nå vet hele England det også. På treningsanlegget er han alltid her med et smil, og han har et godt forhold til alle. Vi bryr oss om ham, sa Liverpools assistenttrener til pressen.

SPESIELL INNGANG: Pep Lijnders, Jürgen Klopp og resten av Liverpool-gjengen tenker mye på Luis Diaz, som for øyeblikket venter på nyheter fra hjemlandet.

SPESIELL INNGANG: Pep Lijnders, Jürgen Klopp og resten av Liverpool-gjengen tenker mye på Luis Diaz, som for øyeblikket venter på nyheter fra hjemlandet.

Jakten på farens kidnappere fortsetter for fullt i Colombia, men hjemme i Liverpool kan ikke Lijnders og resten av gjengen gjøre annet enn å støtte sin lagkamerat og gode venn.

– Det eneste vi kan gjøre er å støtte ham så mye vi kan. Vi må bare håpe at myndighetene finner hans far, så gjør vi det vi kan for ham, fortsatte nederlenderen.

Meldingen om kidnappingen kom få timer før Liverpools skulle møte Nottingham Forest på Anfield. Da Diogo Jota satte inn 1-0 målet, løp han mot benken og holdt opp en Diaz-trøye. Lijnders likte godt Liverpool-spillernes gest.

– Reaksjonene på stadion var også helt spesiell. Alle supporterne står bak ham. Vårt motto er «You'll Never Walk Alone», så la oss håpe alt går bra.

Til slutt ble assistenttreneren spurt om hvordan troppen har reagert på nyheten. Han ønsket ikke å gå for mye inn på det.

– Det er ikke min jobb å forteller dere det. Han har hele klubben bak seg, og jeg vil ikke kommentere det ytterliggere. Nå er det opp til myndighetene å arbeide med saken, og de gjør alt de kan, avsluttet Lijnders.

Tirsdag kveld har det fortsatt ikke kommet noen nyheter om farens situasjon. Det colombianske politiet har sagt at de ikke utelukker muligheten for at Diaz senior kan ha blitt smuglet inn i Venezuela, hvor han vil være utenfor rekkevidde for colombiansk politi. Så langt har ingen tatt på seg ansvaret for å kidnappe Diaz sine foreldre.

Diaz sin far fortsatt savnet, politiet utvider søket

Diaz sin far fortsatt savnet, politiet utvider søket

Politiet i Colombia har satt inn luft- og landpatruljer for å søke etter Luis Diaz sin far som ble kidnappet i helgen.

– Vi må bare håpe at myndighetene finner hans far

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi må bare håpe at myndighetene finner hans far

Pep Lijnders har møtt pressen før kampen mot Bournemouth.