VAR-teamet vraket til neste runde. Taylor dømmer kampen mot Brighton

Darren England og Dan Cook er ikke involvert i noen av kampene i Premier League kommende helg.

Darren England og Dan Cook, som var henholdsvis VAR og assistent-VAR i lørdagens kamp mellom Liverpool og Tottenham, får ikke være involvert i noen kamper kommende helg. Det fremgår av oversikten og dommerne til helgens kamper som Premier League har lagt frem. 

Duoen stod bak det som blir beskrevet som den største tabben som er gjort siden VAR ble innført i Premier League før 2019/20-sesongen. De ble også fjernet fra oppdrag de opprinnelig var satt opp til i kampene som ble spilt søndag og mandag i Premier League. Ifølge journalist Jack Lusby er England også vraket fra onsdagens kamp mellom Leicester og Preston i Championship, som han i utgangspunktet skulle dømme. 

Simon Hooper, som var hoveddommer i lørdagens kamp, har blitt satt opp som VAR i kampen mellom Everton og Bournemouth lørdag. 

I Liverpools kamp mot Brighton søndag er det Anthony Taylor som har fått ansvar som hoveddommer. Han får med seg Chris Kavanagh i VAR-rommet. Forrige gang Taylor dømte Liverpool var i serieåpningen borte mot Chelsea, som endte 1-1. 

Dommerforeningen PGMOl har foreløpig ikke kommet med noen nye offentlige uttalelser etter at de innrømmet at grov menneskelig feil ble gjort da Luis Diaz sin scoring ble annullert. Liverpool har bedt om at lydklippene fra seansen offentliggjøres, og ifølge flere journalister vil dommersjef Howard Webb innvilge forespørselen. 

Dommersjefen vil frigi lydopptakene

The Telegraph:Dommersjefen vil frigi lydopptakene

Howard Webb vil gi etter for presset etter Liverpools forespørsel.

Nyheter 02.okt 23:09
– Jeg er drittlei av at det skal vises i «slow motion»

– Jeg er drittlei av at det skal vises i «slow motion»

Jamie Carragher bruker sterke ord når han snakker om det som skjedde på Tottenham Hotspur Stadium.

Nyheter 02.okt 22:00