– Jeg er ikke bekymret, men vi kan ikke slippe inn slike mål

Liverpool-sjefen er ikke nevneverdig bekymret på tross av nok en svak prestasjon, men sier at «vi har ting vi må endre» til neste kamp.

Liverpool kastet bort muligheten til å sikre seg en tidlig gruppeseier i Europa League, etter 3-2-tapet for Toulouse torsdag kveld. Hadde de røde vunnet ville de vært åtte poeng foran Toulouse og Union Saint-Gilloise, og dermed vært sikret å toppe gruppen med to runder igjen å spille.

Men slik ble det ikke, i stedet var det et daft og lite kreativt Liverpool-lag som møtte opp i Frankrike og tapte fortjent 3-2 mot et heltent hjemmelag.

Norske Aron Dønnum sendte Toulouse i ledelsen ti minutter før pause, og Klopp tok grep med å sette inn Salah, Szoboszlai og Alexander-Arnold uten at det hadde noen særlig effekt. Hjemmelaget var derimot de som kom ut av pausen med ny giv og fikk først et mål annullert, før Thjis Dallinga satte inn 2-0 med en flott avslutning etter timen spilt.

Liverpool våknet ikke av den grunn og skapte fortsatt tilnærmet ingenting, franskmennene fikk enda en scoring annullert, før Klopps gutter var heldige da et klønete selvmål sørget for 2-1. Frank Magri satte inn 3-1 like etter, før en flott prestasjon av Diogo Jota fikset 3-2.

Det så ut som at Liverpool klarte å karre til seg et heldig poeng i sluttminuttene med en scoring fra Jarell Quansah, men scoringen ble annullert for en tvilsom hands på Mac Allister i forkant av målet.

ANNULLERT: Jarell Quansah trodde han hadde fikset 3-3 på tampen men scoringen ble annulert.

ANNULLERT: Jarell Quansah trodde han hadde fikset 3-3 på tampen men scoringen ble annulert.

Ikke bekymret

Selv etter 1-1 mot Luton i helgen og en ny skuffende prestasjon i Frankrike torsdag kveld var ikke Jürgen Klopp spesielt bekymret av den grunn.  Han erkjenner i pressekonferansen etter kampen at prestasjonen var langt fra god nok, men at han ser hva de må jobbe med før de møter Brentford i Premier League på søndag.

– Nei, jeg er ikke bekymret. Vi var intense på slutten, vi kastet alt vi hadde inn, men problemet er at i en fotballkamp må du gjøre de avgjørende tingene i rett øyeblikk for at det skal gå din vei. Vi kan ikke slippe inn målene vi slapp inn. Det første målet kan skje, men så skjedde det lignende situasjoner i andre omgang, vi var helt åpne, og siste linje var for dyp, og vi ble kontret på.

– De scoret fem mål, og fikk to annullerte, og da er det selvsagt ikke bra. Resultatet var dårlig, men prestasjonen var rett og slett ikke god nok. Jeg er ikke bekymret, jeg ser bare at vi har ting vi må endre, og det vil vi definitivt gjøre. Jeg ville elsket å få det poenget, men jeg ville ha sagt nøyaktig det samme. Vi må bli bedre i disse øyeblikkene, 100 prosent, og det er det.

Neste kamp er hjemme mot Brentford på søndag Kl.15.00, før det er nok en landslagspause.

– Slik jeg ser det er det ikke hands, men vi fortjente å tape

– Slik jeg ser det er det ikke hands, men vi fortjente å tape

Jürgen Klopp var ikke i godt humør etter tapet mot Toulouse.

– En håpløs avgjørelse, men slik tolker UEFA handsregelen

– En håpløs avgjørelse, men slik tolker UEFA handsregelen

Jarell Quansah kunne fått karrierens hittil største øyeblikk sju minutter på overtid.