– Jeg vil ikke sette meg en konkret kamp som mål

Andy Robertson snakket om skaden sin.

I denne landslagspausen har vi sett at Andy Robertson følger programmet sitt på AXA Training Centre, der han gjør rehabiliteringen etter skulderoperasjonen i oktober.

Det var i kamp for Skottland mot Spania at han kolliderte med målvakt Unai Simon, fikk skulderen ut av ledd, og måtte operere.

Søndag kveld var han på plass på skottenes nasjonalarena Hampden Park, for å se laget han er kaptein for i sin siste EM-kvalifiseringskamp – og for å delta i festen og feiringen av et lag som har kvalifisert seg til neste års EM i Tyskland på bekostning av Norge.

Før kampen gjorde han et intervju med Viaplay, der han ble spurt om sin egen skadesituasjon.

– Jeg nærmer meg, sakte men sikkert. Operasjonen var vellykket, og det er det viktigste. ingen komplikasjoner eller noe slikt, sa Robertson ifølge Liverpool Echo

– Så langt har det gått bra. Det er tre uker siden operasjonen min nå, så alt går bra, jeg må bare ta det litt og litt, og uke for uke. Alt har gått fint så langt, og forhåpentligvis vil det fortsette slik. Før vi aner det er jeg tilbake på gresset, sier 29-åringen.

«Dårlig» på å gå skadet

Robertson forteller at han er «dårlig» på å være skadet, og at han ikke har satt seg noen bestemt kamp som mål for når han skal være tilbake. Det som har blitt kommunisert ut fra klubben, er at det ikke vil skje i 2023.

– Jeg har ikke sett så langt frem ennå, og prøver bare å ta det uke for uke, og prøver å ikke bli frustrert. Jeg er ikke den beste til å være skadet, så jeg prøver å få små seire i hver uke.

– Jeg vil ikke sette en konkret kamp som mål, og så ikke klare det, eller ikke komme tilbake før den kampen. Tar det sakte men sikkert, og så vil det komme en tid der jeg må prøve å teste det, og når det kommer så skal jeg prøve å komme meg på banen så snart som jeg kan, sier han.

Salah måtte beskyttes mot banestormere

Salah måtte beskyttes mot banestormere

Sikkerheten var ikke god nok i Liberia.

Nyheter 19.nov 21:23
Årets siste landslagspause er over

Vi fulgte landskampene: Årets siste landslagspause er over

Den siste landslagspausen i 2023 er nå over.

Innsikt 22.nov 08:33