Lørdag skal Roman Haug og co møte ligaens beste lag. Den kampen vises på norsk TV

Liverpool FC Women har fått en veldig god start på sesongen.

Søndag scoret Sophie Roman Haug sitt første mål for Liverpool FC Women, da de fikk med seg ett poeng fra bortekampen mot Tottenham. Liverpool har fått en god start på sesongen med 11 poeng etter fem serierunder. Det er kun to poeng opp til Arsenal på andreplass i FA Women’s Super League (WSL)

På lørdag skal de røde møte ligaens beste lag, Chelsea. Chelsea topper tabellen med 16 poeng, og går for sin femte strake tittel. Siden Liverpool vant ligaen i 2014 har Chelsea vunnet seks WSL-titler.

Dette er også deres siste sesong med den veldig vellykkede maanageren Emma Hayes, som har sittet siden 2012 og vært en av hovedgrunnene til dominansen i engelsk kvinnefotball. Tirsdag denne uken kom meldingen om at Hayes blir ny landslagssjef for USA etter årets WSL-sesong.

På norske skjermer

Det er Viaplay Group som har rettighetene til WSL i Norge – og når Matt Beard skal sette opp laget for sesongens tøffeste bortekamp er det en kamp en kan se på norske TV-skjermer.

Det bør passe bra, i en helg der Mohamed Salah og co er på landslagsoppdrag. Det er en god mulighet til å se norske Sophie Roman Haug, den østerrikske sommersigneringen Marie-Therese Höbinger som allerede har scoret tre mål for de røde og den lokale favoritten Missy Bo Kearns.

Kampen har avspark lørdag kl. 14.30 norsk tid og vises på V Sport 1 og Viaplay.

Endelig er drømmen tilgjengelig for alle

Endelig er drømmen tilgjengelig for alle

Drømmen om en dag å sette knottene i gresset på Melwood var lenge forbeholdt gutter. Det endret seg i sommer, og midt i eventyret er norske Sophie Román Haug.

Kommentar 07.nov 11:20
– Det å kunne spille og leve sånn som jeg gjør nå, er jo det man drømmer om

Sophie Román Haug scoret sitt første mål for Liverpool: – Det å kunne spille og leve sånn som jeg gjør nå, er jo det man drømmer om

Sophie Román Haug fikk ikke den beste starten på livet som Liverpool-spiller da hun knakk nesa under spill for Norge, men på kvinnenes nye base på Melwood har hun raskt kommet inn i Liverpool-familien.

Kopite 07.nov 11:23