Roman Haug scoret sitt første Liverpool-mål i norsk duell

LFC Women tok et sterkt poeng mot tabellnabo Tottenham.

Tottenham - Liverpool FC Women 1-1 (1-0)

En drøy time før herrene sparket i gang kampen mot Brentford, startet damenes kamp denne helgen. På motsatt banehalvdel stod Tottenham, et lag som også har fått en veldig god start på sesongen.

Sophie Roman Haug startet på topp for rødtrøyene, som var på jakt etter sin andre strake ligaseier, men det var hvittrøyene som kom til de første sjansene.

Rachael Laws var med på notene, men kunne ikke forhindre norske Celin Bizet å score en liten halvtime inn i oppgjøret. Roman Haug kom også til flere muligheter i den første omgangen, men lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til vertene.

Tottenham kom også best i gang etter hvilen, uten at de største sjansene ble skapt. Da dukket plutselig Liverpools norske spiss opp og fikset utligningen.

Van de Sanden sendte ballen ut til Yana Daniels, som prikket inn et innlegg i retning 24-åringen. Roman Haug gikk seirende ut av duellen i feltet, og scoret sitt første Liverpool-mål på flott vis.

Hjemmelaget presset på for en ny scoring, men kampen ebbet til slutt ut i et 1-1 resultat, noe de røde bør være fornøyd med mot en tøff motstander.

Lagets trener, Matt Beard, fikk spørsmål om Liverpools målscorer etter kampen:

– Jeg har sagt det hele tiden, vi har sett dette før vi hentet henne. Hun kan score målet hun scoret i dag, hun kan score enkle mål, hun kan score fantastiske mål, så jeg har vært trygg på at det skal gå bra med henne.

Slik startet Liverpool: Laws - Fisk, Bonner, Clark, Hinds - Höbinger (Bo Kearns 76), Nagano, Holland - Lawley (Daniels 63), Roman Haug (Flint 75), Enderby (van de Sanden 43)

– Dette har aldri skjedd med meg før

Kostas Tsimikas var en lettet mann etter to målgivende pasninger mot Brentford.

Klopp fornøyd med lagets reaksjon, men forstår lite av tidspunktet for Manchester City-kampen

Tyskeren mener at de som har planlagt den kommende toppkampen ikke skjønner seg på fotball.