På lørdag spilles finalen som endte med Liverpool-nei i sommer

Andre Tridade ble værende i Fluminense for å vinne Copa Libertadores.

I slutten av sommerens overgangsvindu ble Fluminense-spiller Andre linket kraftig til Anfield, og utover høsten har ikke rapportene fra Brasil sluttet å komme.

22-åringen var utvilsomt ønsket av Jürgen Klopp og Liverpool i sommer, men den defensive midtbanespilleren valgte å bli for å kjempe om Copa Libertadores-pokalen.

Siden har Fluminense slått ut Olimpia Ascuncion og Internacional fra turneringen, og på lørdag spilles finalen mot argentinske Boca Juniors.

Kampen spilles på legendariske Maracana, og starter 21.00 norsk tid. Du kan også følge kampen i Norge, for V Sport 2 og Viaplay sender kampen.

– I det siste overgangsvinduet – det er noe jeg ikke har snakket om. Det var noe jeg ikke kunne avslå. Klubben, ligaen, alle spillere drømmer om å kunne spille for en slik klubb. Men jeg bestemte meg for å stå for det jeg hadde sagt, og bli værende, sa han til CONMEBOL Libertadores forrige uke.

Interesse i januar?

I løpet av høsten har Alexis Mac Allister blitt benyttet i den dype rollen på midtbanen, en posisjon som er langt dypere enn hva argentineren spilte i Brighton forrige sesong.

Wataru Endo har ikke slått skikkelig til siden overgangen fra Stuttgart, og i skrivende stund er både Thiago og Stefan Bajcetic ute med skade.

Det åpner opp muligheten for at Liverpool igjen ser mot Andre når overgangsvinduet åpner, selv om ryktene i høst har vært at klubben ikke lenger er interessert i ham.

Fluminenses president har uttalt at 22-åringen vil få reise til en ny klubb i januar, etter at Copa Libertadores er over. Ryktene kan dermed begynne å strømme inn allerede på søndag.

– Liverpool kontaktet oss veldig direkte. Jeg svarte «Min venn, jeg selger ikke en spiller nå. Hvis du vil kjøpe ham nå for å hente ham i januar, kan vi begynne å diskutere det, men hvis ikke må du vente til desember. Da kan vi snakke», sa han tidligere i høst.

Tidligere i sommer ble en sum på rundt 21,5 millioner pund rapportert. En pris som absolutt ikke vil avskrekke Liverpool i januar.

Klopp har sømløst erstattet en trio med en kvintett – og nå høster Liverpool fruktene av det

Klopp har sømløst erstattet en trio med en kvintett – og nå høster Liverpool fruktene av det

Roberto Firmino og Sadio Mane er borte, men Liverpool 2.0s angrepsspillere leverer like solide tall som sine forgjengere.

Innsikt 02.nov 20:34
Fredsforhandlinger mellom kidnapperne og colombianske myndigheter

Fredsforhandlinger mellom kidnapperne og colombianske myndigheter

Det har kommet nye opplysninger i Luis Diaz-situasjonen.