Skal være hoveddommer i en Liverpool-kamp for første gang på et halvt år

Det er ikke Jürgen Klopps favorittdommer som har fått ansvar for søndagens kamp.

I desember 2021 sa Liverpool-manageren til Tierney at han var den eneste dommeren han hadde et problem med etter noen merkelige dommeravgjørelser i bortekampen mot Tottenham. I vår ble Klopp igjen forbannet, denne gangen etter en hjemmekamp, igjen mot Tottenham, der Tierney havnet i søkelyset.

– Vi har vår historie med Tierney, og jeg vet ikke hva han har imot oss. Han har sagt at det ikke er noen problemer, men det kan ikke være sant. Måten han ser på meg, jeg skjønner det ikke, sa Klopp, som senere beklaget uttalelsene.

Han ble utestengt i to kamper, men måtte bare sitte én kamp på tribunen. Skulle noe slikt skje igjen denne sesongen, vil han igjen bli utestengt.

Det var sist Tierney var hoveddommer i en kamp med Liverpool involvert.

Han har vært involvert i en rekke kamper siden den gang, men alle har vært i VAR-rommet. Det var han som lot Alexis Mac Allisters røde kort mot Bournemouth bli stående. Det ble senere trukket tilbake. I september regnet Tomkins Times seg frem til at Tierney er involvert i 25 prosent av kampene til Liverpool, enten i VAR-rommet eller som hoveddommer.

Dømmer søndag

PGMOL har i dag gått ut med hvem som skal dømme den kommende runden. 

Tierney får med seg Mark Scholes og Scott Ledger som assistenter i Liverpool - Brentford, og Tim Robinson er satt opp som fjerdedommre.

I VAR-rommet sitter Stuart Atwell og Harry Lennard. Klopp var veldig misfornøyd med Atwell etter fjorårets kamp mot Brentford, da de røde tapte 3-1 på bortebane, men da var Atwell hoveddommer.

Ingen dømmer Liverpool oftere enn Paul Tierney

Ingen dømmer Liverpool oftere enn Paul Tierney

Mannen Jürgen Klopp har hatt en åpen feide med er involvert i nesten hver fjerde Liverpool-kamp.

«Straffen» er over for Gravenberch

«Straffen» er over for Gravenberch

Nederlenderen kan komme inn igjen i landslagsvarmen dersom han fortsetter utviklingen.