Sturridge analyserte Nunez og kom med tips til hvordan han kan forbedre seg

Daniel Sturridge har gjort en analyse av Darwin Nunez sine avslutnings-ferdigheter etter at uruguayaneren bommet og bommet mot Luton på Kenilworth Road.

Sturridge scoret 67 mål på 160 kamper i løpet av sine nesten syv år på Anfield, og han er ansett som en av de beste spissene i klubbens nyere historie.

Etter en utrolig god 2013/14 sesong der de røde kom pinefullt nær å løfte Premier League-tittelen under Brendan Rodgers hindret utallige skader ham fra å skape et enda bedre ettermæle i Liverpool-drakta.

Han kronet Liverpool-karrieren med en Champions League-medalje før han forlot klubben i 2019, og mannen som bar nr. 15 for de røde hadde mange gode ord å si om Liverpools relativt nye spiss.

– Han bringer spenning og aggresjon i angrep med løpene han gjør, han er en spennende spiller å se på og jeg tror han er en forsvarers verste mareritt, sa Sturridge på Sky Sports Monday Night Football.

Sturridge mente at en årsak til at Nunez ennå ikke har fått ut sitt fulle potensiale er at han sliter med å forholde seg rolig foran mål. Noe som vi så senest mot Luton hvor han blant annet bommet på åpent mål etter at han ble servert av Salah.

GAMMEL HELT: Daniel Sturridge er blant Liverpools beste spisser i moderne tid.

GAMMEL HELT: Daniel Sturridge er blant Liverpools beste spisser i moderne tid.

Hjemmelekse fra Sturridge

Selv om Darwin fikk mye skryt fra den gamle Liverpool-helten så fikk han også en del tips til hva han burde jobbe med fremover. 

–En av tingene han må forbedre seg på er avslutningene, noe jeg tror det vil komme med tiden. Han er en type spiller som kommer til sjanser uansett takket være løpene hans.

– Han trenger mer trening og burde ha treningsøkter i kamptempo der han jobber med å holde roen når han avslutter.

Nunez har allerede sju mål og fire målgivende så langt denne sesongen, noe som er en målinvolvering vært 70. minutt, i følge tall fra Transfermarkt. Til sammenligning har Manchester City stjernen Erling Braut Haaland en målinvolvering vært 85. minutt.

Sturridge la til at 24-åringen har vist flere gode tegn i løpet av sesongen og trekker spesielt frem målene han scoret mot Newcastle. Nunez kom inn fra benken og snudde kampen med to praktscoringer som sikret Merseysiderne tre poeng.

– Jeg tror Newcastle-målene er et godt eksempel på at han har det som skal til for å lykkes.

SUPER INNBYTTER: Darwin Nunez ble avgjørende da han kom inn fra benken og scoret to ganger mot Newcastle tidligere i sesongen.

SUPER INNBYTTER: Darwin Nunez ble avgjørende da han kom inn fra benken og scoret to ganger mot Newcastle tidligere i sesongen.

Engelskmannen var også klar på hva Nunez nå burde gjøre for å forbedre seg.

– Det er viktig å analysere deg selv, se på skuddene dine og være kritisk til deg selv. Så må du analysere andre spillere og se på hvorfor de lykkes, og hva gjør de annerledes.

– Jeg analyserte så mange spillere og avslutningene mine kunne ha blitt enda bedre enn de var også, men ingen spiss er perfekt.

Til slutt kaster Sturridge ut noen navn som kan være lurt for Darwin å ta litt inspirasjon fra.

– Når du skyter så kraftfulle skudd som Nunez gjør, er det veldig vanskelig å treffe mål, med mindre du har perfeksjonert den typen skudd som Alan Shearer, Harry Kane, eller Jimmy Floyd Hasselbaink har gjort.

Om Nunez har tatt til seg ordene fra Sturridge får vi se når Liverpool drar til Frankrike for å møte Toulouse i Europa League på torsdag.

– Det blir en kriminalteknisk undersøkelse av enhver beslutning på banen

Mye opp og ned i VAR-debatten blant managerne– Det blir en kriminalteknisk undersøkelse av enhver beslutning på banen

VAR har vært et hett tema helt siden det ble innført, men denne sesongen har det vært spesielt mange situasjoner som har blitt heftig diskutert.

Colombias militære håper at Diaz sin far vil bli frigjort i løpet av de neste timene

Colombias militære håper at Diaz sin far vil bli frigjort i løpet av de neste timene

Det Colombianske militære har utført en tilbaketrekning av troppene sine i håp om at det skal gi kidnapperne tilstrekkelige garantier for å frigjøre Luis Diaz sin far.