Bekreftet: Søndag blir det over 57.000 tilskuere på Anfield

Høyeste tilskuertall siden 70-tallet er ventet når Manchester United kommer på besøk.

Mandagens test-arrangement på nye Anfield Road Stand gikk som planlagt og uten problemer, og dermed kan den nye tribunedelen delvis åpnes når Manchester United kommer på besøk søndag. Det bekrefter Liverpool FC. 

Over 57.000 tilskuere er ventet å være på tribunen til storkampen. Det blir høyeste tilskuertall på Anfield siden 1973, da 56.202 mennesker var på plass for å se det målløse oppgjøret mellom Bill Shanklys lag og Leicester. 

Det er medlemmer og sesongkortinnehavere som ble rammet av utsettelsen av den nye tribunedelen som får førsterett på billetter til søndagens kamp. 

– Dette er fantastiske nyheter og et bevis på at alle som har vært involvert har jobbet hardt med dette prosjektet. Vi måtte gjøre justeringer på fremdriftsplanen da Buckingham Group ble satt under administrasjon i november og trodde vi måtte vente til januar, men nå er vi foran skjema, og det skal alle involverte være stolt av, sier visepresident i stadionavdelingen til Liverpool FC, Paul Cuttill.

Det er Rayner Rowen som har tatt over som entreprenør i prosjektet etter at Buckingham Group gikk konkurs. 

Totalt vil det være plass til 61.000 tilskuere på Anfield når hele Anfield Road Stand er ferdig. Det er foreløpig ikke kjent hva som blir sluttdato for prosjektet. 

Slik forklarer dommersjefen straffesituasjonen mot Crystal Palace

Slik forklarer dommersjefen straffesituasjonen mot Crystal Palace

Howard Webb mener VAR kunne arbeidet raskere.

Skadekrise i Manchester United før kampen mot Liverpool

Kan bli nødt til å klare seg uten hele 13 spillere på Anfield

Totalt kan opp mot 20 spillere fra de to lagene miste storkampen.