Bekreftet:Flere stjerner blir igjen på Merseyside – dette er troppen mot Union SG

Jürgen Klopp og Liverpool har tydelig helgens Manchester United-kamp i tankene.

Torsdag kveld reiser Liverpool til Belgia for å møte Union SG i den siste gruppespillskampen i Europa League. De røde sikret avansement og førsteplassen i 4-0 seieren mot LASK, og derfor forventet de fleste at Jürgen Klopp ville spare sine beste spillere før helgens kamp.

Det gjør han også, for verken Mohamed Salah, Alisson, Virgil van Dijk eller Trent Alexander-Arnold er med i kamptroppen til torsdagens kamp. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

På søndag venter nemlig skadeskutte og kriserammede Manchester United på Anfield, så morgendagens kamp er er ypperlig mulighet til å gi flere spillere hvile, og resten av troppen en sjanse.

Tyskeren har valgt å ta med seg hele åtte unggutter til kampen, og flere av dem var på trening onsdag ettermiddag. En av dem som kanskje kan få sjansen er Kaide Gordon, som ikke har vært i spill for førstelaget siden februar 2022.

Mer etablerte stjerner som Luis Diaz, Dominik Szoboszlai og Darwin Nunez er med, men det spørs om Liverpool-treneren risikerer noen av dem mot Union SG.

Dette er Liverpool-troppen

Keeper (3): Caoimhin Kelleher, Marcelo Pitaluga, Fabian Mrozek

Forsvarsspillere (7): Kostas Tsimikas, Luke Chambers, Calum Scanlon, Conor Bradley, Joe Gomez, Ibrahima Konate, Jarell Quansah

Midtbanespillere (7): Wataru Endo, Dominik Szoboszlai, Curtis Jones, Harvey Elliott, Ryan Gravenberch, James McConnell, Thomas Hill

Angrepsspillere (6): Luis Diaz, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Kaide Gordon, Ben Doak, Lewis Koumas

Hvilke unggutter vi du se fra start mot Union SG?

Hvilke unggutter vi du se fra start mot Union SG?

Liverpool har bare æren å spille for i Belgia, noe som sannsynligvis vil påvirke lagoppstillngen kraftig.

Velg lag 13.des 2023 17:18
Mohamed Salah og resten av gjengen hadde sin siste treningsøkt før Union SG-kampen

Treningsbilder:Storkanonene var med – sammen med flere unggutter

Jürgen Klopp og Liverpool har hatt sin siste treningsøkt før avreise til Belgia.