Treningsbilder:Mohamed Salah og resten av gjengen hadde sin siste treningsøkt før Union SG-kampen

Jürgen Klopp og Liverpool har hatt sin siste treningsøkt før avreise til Belgia.

Liverpool har onsdag ettermiddag hatt sin siste treningsøkt før troppen setter seg på flyet i retning Belgia. I morgen kveld venter nemlig Union SG i en relativt ubetydelig fotballkamp for de røde.

Det bar også treningen preg på, selv om de største stjernene også var tilstede. De fleste forventer flere endringer og unggutter fra start, og med tanke på treningen virker det også sannsynlig.

Ben Doak, Kaide Gordon og Lewis Koumas var alle med førstelaget, og det samme var Conor Bradley, Luke Chambers og Calum Scanlon. Samtlige kan bli en del av morgendagens tropp.

Midtbanespillerne James McConnell og Tom Hill ble også observert, ifølge thisisanfield.com. Totalt 27 spillere deltok på dagens økt.

Stefan Bajcetic, Andy Robertson, Joel Matip, Diogo Jota og Alexis Mac Allister manglet. Femmeren sliter med skader, selv om flere av dem virker å være på god vei tilbake. Vi får kanskje vite mer om deres tilstand på kveldens pressekonferanse (19.30).

Det blir spennende å se om Jürgen Klopp velger å ta med seg spillere som Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Dominik Szoboszlai. Tyskeren kan være fristet til å gi dem en dag fri for å forberede seg til søndagens kamp mot Manchester United.

Du kan se 15 bilder fra dagens økt øverst i saken.

Dette skjer i Liverpool de siste ukene av 2023

Dette skjer i Liverpool de siste ukene av 2023

Liverpool har pynta seg til jul og nyttår, og det står tett med arrangementer på plakaten. Dette kan du finne på i byen de neste ukene.

Reise 13.des 2023 14:53
Kaide Gordon på trening med seniorlaget før kampen mot Union SG

Avbildet på førstelagstrening for første gang på nesten to år

Kaide Gordon blant ungguttene som kan få muligheten torsdag.