Kaide Gordon på trening med seniorlaget før kampen mot Union SG

Kaide Gordon blant ungguttene som kan få muligheten torsdag.

Liverpool spiller borte mot Union SG torsdag klokken 18.45, og de røde har ikke annet enn ære og en liten pengepremie å spille for. Gruppeseieren er allerede sikret, og det er derfor ventet at Jürgen Klopp vil rotere mye på laget for å hvile spillere inn mot det hektiske juleprogrammet. 

En av dem som kan få noen minutter på banen er Kaide Gordon. Det er snart to år siden stortalentet sist spilte en seniorkamp for de røde, men nå er han tilbake etter langtidsskaden. 

Gordon har rukket å bli 19 år nå, og han har blitt mye større og sterkere sammenliknet med da han fikk sine første kamper for klubben som 16- og 17-åring. 

Over tre år er gått siden Gordon fikk sin debut for de røde mot Norwich.

Over tre år er gått siden Gordon fikk sin debut for de røde mot Norwich.

Onsdag kan vi se at han er med på trening med seniorlaget før Europa League-kampen. Det er første gang siden februar 2022 at Gordon er avbildet der han trener for fullt sammen med førstelaget. 

Unggutten var i troppen mot LASK i den forrige kampen i Europa League, men fikk ikke minutter på banen da. Det håper han nok å få denne gangen, som en av flere aktuelle unge spillere. Du kan lese mer om hvem de er i denne artikkelen

Dette skjer i Liverpool de siste ukene av 2023

Dette skjer i Liverpool de siste ukene av 2023

Liverpool har pynta seg til jul og nyttår, og det står tett med arrangementer på plakaten. Dette kan du finne på i byen de neste ukene.

Reise 13.des 2023 14:53
Liverpool vurderer å hente hjem Carvalho i januar

Liverpool vurderer å hente hjem Carvalho i januar

Unggutten har bare spilt i overkant av 250 minutter denne sesongen.