To år har gått siden sist – men i morgen kveld kan han endelig være tilbake

Kaide Gordon var utelatt fra U21-troppen tirsdag kveld, sammen med flere andre akademispillere.

Kaide Gordon ble sett på som et kjempetalent i Liverpools rekker for et par år siden, men etter to år med store skadeproblemer, var det kanskje mange som mistet troen på at kantspilleren noen gang ville spille en rolle for Jürgen Klopps mannskap igjen.

Sist gang 19-åringen var på banen for Liverpools førstelag var nemlig i semifinalen mot Arsenal. Da var datoen 20. januar 2022, for snart to år siden. I morgen kveld kan han endelig returnere, etter å ha blitt sittende på benken mot Toulouse i det forrige Europa League-oppgjøret.

I går kveld spilte Liverpool U21 en cupkamp i Lancashire FA Senior Cup, men da var Gordon ikke med for Barry Lewtas menn. Derfor tyder mye på at han vil være inkludert i morgendagens kamptropp mot LASK Linz.

I FRANKRIKE: Calum Scanlon, Jarell Quansah og Kaide Gordon før Liverpools kamp mot Toulouse før landslagspausen.

I FRANKRIKE: Calum Scanlon, Jarell Quansah og Kaide Gordon før Liverpools kamp mot Toulouse før landslagspausen.

Med et tett kampprogram og en skade på Diogo Jota, er det store muligheter for at den talentfulle kantspilleren kan få en rolle mot østerrikerne, sannsynligvis som innbytter.

Andre unggutter som James McConnell, Conor Bradley, Calum Scanlon og Luke Chambers var heller ikke involvert mot Burnley i går kveld. Det skriver Lewis Bower, som følger Liverpools akademi tettere enn de fleste.

Keeperduoen Marcelo Pitaluga og Fabian Mrozek ble også utelatt fra gårsdagens tropp, noe som kan tyde på at Alisson ikke vil bli klar til torsdagens kamp. Det er selvfølgelig ikke sikkert, men det sannsynlig.

U21-gutta tapte forøvrig 3-1 mot Burnley i går kveld, og røk dermed ut mot de regjerende mesterne av FA Senior Cup. Lewis Koumas scoret de rødes eneste mål i kampen.

Liverpool tar imot LASK Linz i Europa League torsdag kveld. Kampen starter 21.00 og sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.

Vil gjøre tidligere fotballproffer til dommere

Vil gjøre tidligere fotballproffer til dommere

Howard Webb skal allerede ha 12 aktuelle navn på blokka.

Mbappé og PSG så ut til å ende i Europa League. Så pekte dommeren på straffemerket

Mbappé og PSG så ut til å ende i Europa League. Så pekte dommeren på straffemerket

Også for Liverpools del er det litt interessant hva som skjer i Champions League fremover.