Liverpool vurderer å hente hjem Carvalho i januar

Unggutten har bare spilt i overkant av 250 minutter denne sesongen.

Fabrizio Romano melder onsdag at Liverpool er i samtaler med RB Leipzig om fremtiden til Fabio Carvalho, som er på lån fra Liverpool til den tyske klubben. Også lokalavisen Liverpool Echo og journalist David Lynch melder om det samme. 

I utgangspunktet gjelder låneavtalen for hele 2023/24-sesongen, men portugiseren har stort sett sittet på benken for Bundesliga-klubben denne høsten. Totalt har han bare fått spille 257 minutter i alle turneringer, og Liverpool er ikke fornøyd med situasjonen. 

Carvalho kan få muligheten fra start når RB Leipzig møter Young Boys i Champions League onsdag kveld. Red Bull-klubben har sikret andreplassen i gruppen, og har ikke mulighet til å ta igjen leder Manchester City. 

Romano legger til at det er ventet utvikling i saken i tiden fremover, men det virker fornuftig for utviklingen til 21-åringen å finne seg en annen klubb å spille for etter nyttår, enten det er Liverpool eller i et nytt utlån. 

Tidligere denne uken ble det også kjent at Rhys Williams kan bli hentet hjem fra sitt lån i Aberdeen, og det kan gjelde flere av de utlånte, inkludert Nat Phillips, som har en avtale i Celtic som kun strekker seg til januar. 

Bekreftet: Søndag blir det over 57.000 tilskuere på Anfield

Bekreftet: Søndag blir det over 57.000 tilskuere på Anfield

Høyeste tilskuertall siden 70-tallet er ventet når Manchester United kommer på besøk.

Loris Karius kan spille sin første Champions League-kamp siden finalen i Kyiv

Loris Karius kan spille sin første Champions League-kamp siden finalen i Kyiv

Omstendighetene vil kanskje ha det til at lysluggen må vokte buret på St. James’ Park i kveld.