Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen

Alisson mister de neste fire kampene, men skaden er ikke alvorlig.

Diogo Jota og Alisson måtte forlate banen i 1-1 kampen mot Manchester City forrige helg, og siden har det ikke kommet noen oppdateringer på duoens tilstand.

Det endret seg imidlertid onsdag ettermiddag da Jürgen Klopp møtte pressen før kampen mot LASK Linz i morgen kveld.

Tyskeren kunne bekrefte at Liverpool-målvakten ikke vil være tilgjengelig de neste to ukene.

– Begge er ute. Alissons skade er ikke like alvorlig (som Jota sin). Han spiller ikke i morgen, på søndag og sannsynligvis ikke neste uke heller. Han er nok OK etter det.

– Diogo (Jota) trenger mer tid, men for øyeblikket vet vi ikke mer enn det.

MISTER FLERE KAMPER: Diogo Jota holdt seg til baksiden av låret, og ble kort tid senere byttet ut.

MISTER FLERE KAMPER: Diogo Jota holdt seg til baksiden av låret, og ble kort tid senere byttet ut.

Dårlig timing

To nye skader er svært dårlig nytt for Jürgen Klopp, som skal lede Liverpool-laget mot LASK (B), Fulham (H), Sheffield United (B), Crystal Palace (B), Union St. Gilliose (B), Manchester United (H), West Ham (H) og Arsenal (H) før julaften. Burnley og Newcastle venter også i romjulsperioden.

Det er heldigvis ikke alvorlig for Alisson, som fint kan betraktes som en av klubbens viktigste spillere. Brasilianeren er forhåpentligvis tilbake mot Manchester United den 17. desember.

I hans fravær vil Caoimhin Kelleher få sjansen, og iren er selvfølgelig en svært god andrekeeper. Det blir spennende å se om 25-åringen tar vare på sjansen i det hektiske juleprogrammet.

Diogo Jota er ikke like krise, for Darwin Nunez, Luis Diaz, Mohamed Salah og Cody Gakpo er tilgjengelig (tvi-tvi). Ben Doak kan også benyttes i det offensive leddet.

Fra før av er også Andy Robertson, Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic ute med skade. Trioen forventes ikke tilbake før over nyttår. Conor Bradley er tilbake i spill, og kan bli benyttet allerede i morgen kveld.

Liverpool tar imot LASK torsdag kl. 21.00. Kampen sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.

– Vi må ha atmosfære på stadion, for dette er en europeisk kveld på Anfield

Dette sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse:– Vi må ha atmosfære på stadion, for dette er en europeisk kveld på Anfield

Liverpool-treneren har kommet med siste nytt før LASK-kampen.

– Jeg var veldig nervøs

– Jeg var veldig nervøs

Ben Doak reflekterer over de første 16 månedene i Liverpool-drakt.