Juniorene fikk det tøft på bortebane

U18-laget tapte 4-1 i lørdagens bortekamp mot Wolves.

Wolves U18 - Liverpool U18 4-1 (2-1): Liverpool U18 var i kjempeform før bortetapet mot Manchester City forrige runde, men i stedet for å slå tilbake mot Wolves i lørdagens kamp ble det et nytt tap.

Til slutt endte det hele 4-1 til vertene, som tok ledelsen etter 19 minutter før Lucas Pitt utliknet for Liverpool fem minutter før hvilen. De røde så ut til å ta med seg 1-1 til pause før hjemmelaget gikk opp i 2-1 tre minutter på overtid.

I andre omgang forsøkte Marc Bridge-Wilkinson å gjøre bytter for å endre kampen, men i stedet var det Wolves som til slutt punkterte kampen. 3-1-scoringen kom etter 78 minutter, før 4-1 kom fire minutter på overtid.

Liverpool forblir på andreplass i Premier League U18, men de risikerer å bli tatt igjen av City. Laget står nå med 21 poeng etter elleve kamper.