Rhys Williams kan bli hentet hjem til Liverpool

Joel Matips langtidsskade kan føre til at Rhys Williams hentes hjem etter en høst uten spilletid på utlån i Aberdeen.

Liverpool vurderer å hente hjem Rhys Williams fra utlånet i Aberdeen allerede i januar, melder Daily Mail. Det vil i så fall være tredje sesong på rad at unggutten får et låneopphold avbrutt på grunn av mangel på spilletid. 

Etter å ha imponert for Liverpool i 2020/21-sesongen har 22-åringen knapt fått spilletid på lån i Swansea, Blackpool og nå Aberdeen de påfølgende årene. Dermed kan det bli en tidlig retur til Merseyside når overgangsvinduet åpner 1. januar. 

Med Joel Matip ute med langtidsskade har Liverpool uansett behov for mer backup på midtstopperplass. Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joe Gomez og Jarell Quansah er nå de friske stopperne i seniortroppen.

Williams har ikke spilt et eneste minutt for Aberdeen etter at han ble lånt ut i sommer. Det er mye takket være skader, men det har også vært vanskelig å få muligheten for et lag som har slitt i skotsk Premiership denne sesongen. 

Stopperkjempen har spilt 19 førstelagskamper for Liverpool. Den siste kom i sesongfinalen mot Crystal Palace i mai 2021. 

Daily Mail skriver at det ikke er utelukket å sende Williams ut på et nytt utlån til en annen klubb. Nat Phillips sin låneavtale i Celtic strekker seg bare til januar, så han er en annen mulig løsning på skadeutfordringen. 

Sepp van den Berg og Billy Koumetio er andre midtstoppere som er lånt ut denne sesongen, og det har blitt spekulert i om sistnevnte kommer til å hentes hjem. Han har slitt med å få spilletid i Dunkerque i fransk Ligue 2. Van den Berg spiller på sin side fast for Mainz i Bundesliga.

Slik var stemningen på test-arrangementet med Jürgen Klopp

Slik var stemningen på test-arrangementet med Jürgen Klopp

Liverpool.no-journalist Mari Lunde var på plass for å høre på hva tyskeren hadde å si.

James Milner snakker ut om en spesiell situasjon med Jürgen Klopp

– Jeg husker at han slo hendene i bordet og ropte «kan du holde kjeft!?»

James Milner åpner opp om en spesiell og opphetet situasjon i Liverpools garderobe.