Tre av seks utlånsspillere figurerte for sine lagDavies slapp inn to mål i seniordebuten

Davies, Beck og Lewis fikk muligheten fra start i ligapremieren for sine lag.

De engelske fotballigaen startet for fullt lørdag, og det betød at flere av Liverpools utlånte fikk muligheten til å spille sine første kamper for sine nye lag. 

Harvey Davies fikk sin første profesjonelle start da Crewe Alexandra møtte Mansfield Town i League Two. Scouseren slapp inn to mål i den første omgangen - og kunne etter sigende ha gjort en bedre jobb med å redde begge to - men hadde også noen solide inngripener. Kampen endte til slutt 2-2. 

En annen som fikk sjansen fra start i League Two var Adam Lewis, som startet og spilte hele kampen for Newport County i deres kamp mot Accrington Stanley. 23-åringen var i kjent stil aktiv offensiv, og kom til flere gode skuddmuligheter og innlegg fra sin venstre vingbackposisjon. Det var Accrington Stanley som vant kampen 3-0 til slutt. 

Owen Beck startet og spilte hele kampen for Dundee FC da de møtte Motherwell i den første kampen på det nest øverste nivået i Skottland. Det ble til slutt 1-1 i kampen mellom Motherwell og Dundee. 

Det skotske laget har allerede spilt tre kamper denne sesongen i Viaplay-cupen, hvor de røk ut etter gruppespillet. 

På kun tre overgangsvinduer har Ten Hag fått over hundre millioner mer å rutte med enn Klopp har på åtte år i Liverpool

Enorme økonomiske forskjeller mellom rivalenePå kun tre overgangsvinduer har Ten Hag fått over hundre millioner mer å rutte med enn Klopp har på åtte år i Liverpool

Det er smått utrolig at Jürgen Klopp har klart å bygge et så godt lag med så begrensede midler.

– Det er flere spillere som kommer til å forlate klubben

Southamptons manager uttalte seg om situasjonen– Det er flere spillere som kommer til å forlate klubben

Southampton-trener Russell Martin uttalte seg om den usikre situasjonen rundt flere av sine spillere etter deres åpningskamp i Championship fredag kveld.

Ramsay og Williams utelatt

Calvin Ramsay var ikke i troppen i Preston North Ends første kamp for sesongen i Championship mot Bristol City. Høyrebacken returnerte nylig til trening, og ble nok utelatt for å gi ham mer tid til å komme seg i form. 

En annen som ble utelatt var Rhys Williams, som er skadet og ikke kunne bidro i Aberdeens første kamp for sesongen i skotske Premiership mot Livingston. Det skal være snakk om en ryggskade. 

James Balagizi ble sittende på benken gjennom hele kampen da Wigan Athletic tok en sterk borteseier mot Derby County. 

Nagano og Japan videre i VM etter seier mot Norge

Nagano og Japan videre i VM etter seier mot Norge

Fuka Nagano og Japan tok seg fortjent videre til kvartfinalen i VM for kvinner etter en sterk seier mot Hege Riises Norge.

Derfor valgte Klopp at Virgil van Dijk skulle være klubbens kaptein

Derfor valgte Klopp at Virgil van Dijk skulle være klubbens kaptein

Tidligere i uken ble det bekreftet at Virgil van Dijk kom til å ta over kapteinsrollen i Liverpool etter at Jordan Henderson forlot klubben.