Nagano og Japan videre i VM etter seier mot Norge

Fuka Nagano og Japan tok seg fortjent videre til kvartfinalen i VM for kvinner etter en sterk seier mot Hege Riises Norge.

Fuka Nagano startet i fjerde kamp på rad for Japan da de møtte det norske kvinnelandslaget i åttedelsfinalen av VM for kvinner. 

Japanerne tok ledelsen etter 15 minutter etter et selvmål av Ingrid Syrstad Engen, men ga bort ledelsen kun fem minutter senere da Guro Reiten stanget inn utligningen for Norge. 

Fredag fikk vi se de nye retningslinjene i aksjon i Championship

Fredag fikk vi se de nye retningslinjene i aksjon i Championship

Torsdag ble det kjent at EFL (English Football League) kommer til å følge retningslinjene fra IFAB (International Football Association Board) om å være mer nøyaktige med tilleggstiden. Allerede fredag kveld fikk vi se det i praksis.

– Man trenger et spesielt DNA i denne klubben

Klopp om Trents nye rolle:– Man trenger et spesielt DNA i denne klubben

Scouseren er Liverpools nye visekaptein.

Det var imidlertid ingen tvil om at Japan var det beste laget, og i den andre omgangen tok japanerne seg kontrollert videre etter scoringer av Risa Shimizu og Hinata Miyazawa. 

Nagano spilte hele kampen for Japan, og dirigerte spillet fra en noe tilbaketrukken midtbanerolle. Japanerne har vunnet hver kamp så langt i mesterskapet, og har kun sluppet inn ett mål på de fire kampene så langt.

Nå venter enten storfavorittene USA eller Sverige i kvartfinalen. Den kampen spilles fredag 11. august. 

Cannonier med hat-trick da Liverpool U21 knuste Hull

Cannonier med hat-trick da Liverpool U21 knuste Hull

Goalgetteren ser ut til å ha funnet formen før sesongstarten.

Derfor valgte Klopp at Virgil van Dijk skulle være klubbens kaptein

Derfor valgte Klopp at Virgil van Dijk skulle være klubbens kaptein

Tidligere i uken ble det bekreftet at Virgil van Dijk kom til å ta over kapteinsrollen i Liverpool etter at Jordan Henderson forlot klubben.