Southamptons manager uttalte seg om situasjonen– Det er flere spillere som kommer til å forlate klubben

Southampton-trener Russell Martin uttalte seg om den usikre situasjonen rundt flere av sine spillere etter deres åpningskamp i Championship fredag kveld.

Flere Liverpool-supportere fulgte spent med på lagoppstillingen til Southampton da de startet sin Championship-sesong mot Sheffield Wednesday fredag kveld. 

Romeo Lavia ble henvist til benken av manager Russell Martin og ble sittende der gjennom kampen. At det har vært mye snakk rundt belgieren i det siste var nok en medvirkende faktor i det, samtidig som det virker lite hensiktsmessig å starte med en spiller som muligens er redd for å bli skadet før sin største overgang så langt i karrieren.

Southampton vant til slutt kampen 2-1. Etter kampen uttalte manager Martin seg om situasjonen rundt spillerne. 

Flere spillere på vei ut

– Det er flere spillere som kommer til å forlate klubben, og da kan vi forhåpentligvis erstatte dem med spillere som passer oss og resten av gruppen, uttalte manageren etter kampen, gjengitt av Liverpool Echo

I tillegg til Romeo Lavia var også spillere som Tino Livramento, Armel Bella-Kotchap og Kamaldeen Sulemana utelatt i påvente av overganger. 

– Transfervinduet er kaotisk. Heldigvis har vi en fotballdirektør som tar seg av det og holder seg oppdatert. Stallen kommer til å se svært annerledes ut om fire uker, men slik er fotballen. Jeg skulle ønske transfervinduet kunne stengt i kveld (fredag)! 

Martin legger ikke skjul på at det har vært vel mye støy rundt spillerne før sesongstarten. 

– Det har vært mye som har skjedd, og mye støy rundt oss. Jeg er stolt over hvordan spillerne har håndtert det. 

Det siste som ble rapportert i Lavia-sagaen er at Liverpool kommer til å legge inn et tredje og siste bud, men det er ikke kjent hva størrelsen på det er. 

Fredag fikk vi se de nye retningslinjene i aksjon i Championship

Fredag fikk vi se de nye retningslinjene i aksjon i Championship

Torsdag ble det kjent at EFL (English Football League) kommer til å følge retningslinjene fra IFAB (International Football Association Board) om å være mer nøyaktige med tilleggstiden. Allerede fredag kveld fikk vi se det i praksis.

– Klare med nytt bud på Lavia

– Klare med nytt bud på Lavia

Liverpool møter stadig utfordringer i jakten på Romeo Lavia, men skal nå være klare med et nytt bud.