Høydepunkter:Liverpool tangerte seiersrekorden i høst – se igjen alle målene mot West Ham

Dominik Szobsozlai, Curtis Jones, Cody Gakpo og Mohamed Salah tegnet seg på scoringslisten i går kveld.

Liverpool - West Ham 5-1 (1-0)

En plass i ligacupens semifinale lå i potten da David Moyes og West Ham besøkte Anfield i går, men skottens lag hadde egentlig aldri en sjanse til å ta seg videre. Det sørget først Dominik Szoboszlais for, som sendte de røde i ledelsen med et flott langskudd etter halvtimen spilt.

Curtis Jones og Cody Gakpo la på til 2-0 og 3-0 i den andre omgangen, før Jarrod Bowen tente et håp for bortelaget like etter. Det varte ikke lenge, for fem minutter senere stod det plutselig 4-1 og 5-1 signert Mohamed Salah og Jones. Det endte til slutt opp med å bli en knusende seier, og en tangering av den største røde seieren i høst (4-0 LASK / 5-1 Toulouse).

Se alle høydepunktene fra kampen under.

– Vi trenger mye lyd fra Anfield mot Arsenal. Er du ikke klar for det, så gi bort billetten din

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med laget sitt etter 5-1-seieren mot West Ham – men vil ha enda mer lyd fra tribunen til helgen.