Se Trents fine hyllest av Mohamed Salah

Trent Alexander-Arnolds 80 sekunder lange hyllest av Mohamed Salah er verdt å få med seg.

Trent Alexander-Arnold har denne uken latt seg intervjue av Bein Sports, og et klipp som har nådd sosiale medier er når han svarer på spørsmål om Mohamed Salah. Egypteren scoret i helgen sitt mål nummer 200 for Liverpool og nummer 150 i Premier League. Han er nå nummer fem på tidenes toppscorerliste hos de røde, og inne blant topp ti i Premier League-æraen. 

I etterkant har han blitt hyllet av mange. Harvey Elliott har omtalt ham som en farsfigur, mens Jürgen Klopp som så mange ganger før ga uttrykk for hvilken betydning Salah har hatt for de røde i tyskerens regjeringstid på Anfield. 

Nå er det Alexander-Arnold sin tur, og videoklippet på drøye 80 sekunder er definitivt verdt å få med seg:

– Vil gå inn i historien med legendestatus

– Folk som ser ham i det daglige kan se hvilken jobb han gjør. Måten han dedikerer seg til idretten viser seg i alt han har oppnådd, sier Liverpools visekaptein. 

– Målene og de målgivende pasningene vil tale for seg, men hvis jeg en gang er så heldig at jeg får barn og barnebarn, er det ikke målpoengene jeg kommer til å snakke om. Det er måten han jobber på, inspirasjonen han er for spillerne rundt seg. En rollemodell, en leder. Han er den mest profesjonelle spilleren jeg har delt en fotballbane med, sier han.

Alexander-Arnold mener du ikke kan finne en mer hardtarbeidende og dedikert spiller enn Salah. 

– Det er ikke noe som har skjedd over natta. Han har jobbet ekstremt hardt og fått sin belønning. 

– Han kommer til å gå inn i historien til klubben, ligaen og fotballen for det han har oppnådd. Han vil få en legendestatus, sier Trent. 

Verken Alexander-Arnold eller Salah er med troppen som har reist til Belgia for å møte Union SG torsdag. Sammen med Alisson Becker og Virgil van Dijk har de fått hvile for å være klare til det tøffe juleprogrammet som venter. 

– Tar gjerne en øl med han, men flyet går rett etter kampen

– Tar gjerne en øl med han, men flyet går rett etter kampen

Jürgen Klopp ser frem til å møte Union-manageren igjen.

– Jeg vil ikke være kjent som en superinnbytter

– Jeg vil ikke være kjent som en superinnbytter

Harvey Elliott er glad for å bidra fra benken, men er sulten på flere muligheter fra start.