– Det er en grunn til at jeg gikk for magen. Nå har han fått kutt i knærne!

Trent Alexander-Arnold avslører at Virgil van Dijk fikk seg noen kutt i feiringen av 4-3-målet mot Fulham.

I likhet med supporterne feiret Liverpool-spillerne vilt etter at Trent Alexander-Arnold satte inn 4-3 mot Fulham på Anfield søndag, og sørget for en ny rekord. De røde har aldri vunnet en kamp der de har ligget under med et mål så sent i oppgjøret. 

En video av en supporter på tribunen viser den herlige feiringen til Trent og co. Den viser at scouseren kom først i feiringen, og han skled på brystet mot supporterne. Bak ham kom en rekke spillere som valgte å skli på knærne. 

Blant dem Virgil van Dijk, som visstnok ikke var helt fornøyd etter kampen.

– Det er en grunn til at jeg gikk for magen. Nå har han fått kutt i knærne, sa en spøkefull Alexander-Arnold til LFCTV etter kampen.

– Jeg har et stort kutt på kneet fra før, så jeg ville ikke at det skulle slås opp igjen selv om jeg hadde veldig lyst til å skli på knærne, sier han.

– Men når jeg kom i den farten følte jeg at jeg måtte gjøre noe. Jeg kunne ikke bare løpe, så jeg gikk for magen. Det er det tryggeste. 

Om flere enn van Dijk kom inn i garderoben med kutt på knærne vet vi ikke, men Alexander-Arnold mener uansett at feiringen viser at målet betydde mye. 

– Han er jo vanligvis veldig rolig og behersket, så det at han feiret på den måten selv uten å ha scoret viser bare hvor mye det betydde for laget å få den seieren. Det var superviktig, sier Trent.

Dominerte

Visekapteinen var banens beste mot Fulham, og er uheldig som «bare» blir stående med den ene scoringen, etter at 1-0-scoringen har blitt stående som et selvmål av bortelagets målvakt Bernd Leno. 

Tall fra Liverpool FC viser at Alexander-Arnold var involvert i det fleste. Ingen vant ballen flere ganger, han løp nest mest av hjemmelagets spillere og hadde også tredje flest sprinter. 

Offensivt var han som vanlig i humør. Flest driblinger, nest flest ballberøringer, nest flest pasninger, nest flest avslutninger og flest pasninger inn på siste tredjedel var fangsten. Og viktigst av alt: matchvinner.

Det er på tide å legge hodet på blokken: Liverpool kommer til å kjempe om tittelen

Det er på tide å legge hodet på blokken: Liverpool kommer til å kjempe om tittelen

Fire måneder ut i sesongen skriver David Lynch i ukens spalte at Liverpool nå må regnes som tittelkandidater.

Kommentar Man. 04.12. 20:34
Kunngjør tv-avtale med verdi på over 90 milliarder kroner

Kunngjør tv-avtale med verdi på over 90 milliarder kroner

Premier League har forhandlet frem tidenes avtale med de britiske tv-selskapene.