Kan legge press på lagene rundt segMed seier vil Liverpool klatre til tabelltopp – i det minste for noen timer

– Vanligvis er det vi som spiller sist, sier Jürgen Klopp

Liverpool skal til Selhurst Park og møte Crystal Palace kl. 13.30. Med tre poeng der vil de røde klatre forbi Arsenal, og har mulighet til å legge press på London-klubben som kl. 18.30 skal spille sin hittil tøffeste bortekamp denne sesongen. De møter et Aston Villa-lag som har vunnet 14 (!) strake hjemmekamper i Premier League.

De røde har hatt flere 13.30-kamper denne sesongen, men dette blir litt annerledes og en sjanse til å gå til topps for noen timer.

– Siden vi spiller Europa League, så er vi vanligvis på den andre siden av det. Og jeg kan fortelle dere at vi vanligvis ignorerer resultatene til de andre lagene, siden vi spiller torsdager og så søndager når alle andre allerede har spilt på lørdagen, svarte Klopp da han fikk spørsmål om det på sin pressekonferanse.

– Vanligvis har de andre allerede vunnet sine kamper. Jeg føler ikke det presset fra andre lag, for vi ønsker å vinne vår kamp. Arsenal trenger ikke ekstra press. De møter Aston Villa, så det er en stor nok jobb. Det er ikke noe i dette, sa han videre.

100 prosent fokus på Palace

Det høres ikke ut som det er noen fare for at manageren eller noen andre tenker lenger frem enn oppgaven på Selhurst Park denne gang heller. Det er gjentatt i det uendelige at det kun er den neste kampen som er viktigst, og det gjentas igjen nå.

– Vi har en jobb som skal gjøres, og det er mot Crystal Palace. La oss være 100 prosent fokusert på det, og det er det vi kommer til å være. Så kommer søndag, og jeg aner ikke hvem som spiller på søndag, men når jeg ligger hjemme på sofaen på ettermiddagen og ser de andre kampene, får jeg se hva de gjør, sier han.

– Mer på grunn av interesse, dersom vi fortsatt skal møte dem, og det er det. Ingen har blitt mestere fordi de toppet tabellen en lørdag kl. 15.15 eller noe slikt i 16. serierunde. Det hjelper ikke. Men vi trenger poengene, og ønsker å gå for dem, så det er det vi har forberedt oss på i dette korte tidsrommet.

Crystal Palace - Liverpool spilles kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Hvem skal erstatte Mac Allister mot Crystal Palace?

Hvem skal erstatte Mac Allister mot Crystal Palace?

Her kan du sette opp ditt lag til bortekampen mot Crystal Palace.

Velg lag 08.des 2023 15:08
– Virgil er den beste forsvarsspilleren i verden

– Virgil er den beste forsvarsspilleren i verden

Jürgen Klopp holder ikke igjen når han blir spurt om sin kaptein.