– Vi må spille en bortimot perfekt kamp

Kampene mellom Liverpool og Eddie Howes Newcastle har vært intense, med dramatiske avslutninger.

Forrige sesong så det ut til at Newcastle skulle få med seg noe fra Anfield, før Fabio Carvalho dukket opp og scoret vinnermålet sju minutter på overtid. Tidligere i høst var det Darwin Nunez som ble den store helten da hans to sene scoringer sørget for at alle poengene ble med tilbake til Merseyside, selv om de røde hadde spilt ti mann i store deler av kampen.

– Det har helt klart vært noen smertefulle kamper mot Liverpool. Spesielt kampen på Anfield var ekstra tøff for oss. Oppgjøret denne sesongen var ikke noe lettere. Jeg tror det positive fra begge de kampene, er at vi har prestert veldig bra og ga dem en veldig tøff kamp, sier Eddie Howe til Newcastles nettsider før mandagens kamp.

– Vi må være bortimot perfekte i denne kampen, for den blir veldig vanskelig for oss. De har prestert veldig bra, spesielt på hjemmebane, der de er så jevne i prestasjonene og er et veldig godt lag. Utfordringen vår er å finne tilbake til vår beste form, og vi må være veldig sterke mentalt, sier han videre.

– Må være godt forberedt

Newcastle har hatt en tøff jul, med tap mot Nottingham Forest og Luton Town, i tillegg til at de røk ut på straffekonkurranse i kvartfinalen av ligacupen.

– Alle kamper er forskjellige, og alle stiler er ulike. Liverpool har en spillestil som de har spilt veldig bra i mange år. De har endret litt på systemet, men spillestilen er veldig lik. Den er intens, og vi må være veldig, veldig gode taktisk, så forberedelsene blir viktig. Det å levere er alltid det viktigste, så det er opp til oss at alt blir riktig, sier han.

– De siste resultatene har vært utfordrende for oss, og prestasjonene har ikke vært så gode som de kan være, så vi er bestemt på å komme tilbake i form og spille vår beste fotball igjen.

Liverpool - Newcastle spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Langs toglinjene i Liverpool: Wirral Line

Wirral LineLangs toglinjene i Liverpool: Wirral Line

Turmuligheter, sandstrender, gode restauranter og sjarmerende middelalderby.

Kopite 30.des 2023 08:59
– Diogo Jota er en veldig klok spiller, og en glimrende avslutter

– En veldig klok spiller, og en glimrende avslutter

Newcastle-kampen blir den siste med Wataru Endo og Mohamed Salah på en stund. Da kan Diogo Jota bli viktig.