The Telegraph:Calvin Ramsay har pådratt seg en langtidsskade

Høyrebacken har slitt med skader igjennom hele sesongen. Thiago kan også være ute i flere uker.

Det melder Sam Wallace i The Telegraph søndag ettermiddag.

Høyrebacken, som kom fra Aberdeen, i sommer har hatt skadeproblemer helt siden han kom til klubben i sommer. Nå må skotten forvente å være ute i lenger tid.

Ramsay er ikke tatt med i Liverpools Champions League-tropp i de kommende møtene mot Real Madrid. Dette er nok en del av forklaringen på det.

Thiago ble ikke observert på treningsfeltet torsdag. Spanjolen er hofteskadet, og kan bli ute i flere uker, ifølge Wallace.

UTE: Thiago Alcantara sin hofteskade kan holde ham ute av spill i opptil fire uker.

UTE: Thiago Alcantara sin hofteskade kan holde ham ute av spill i opptil fire uker.

– Liverpool frykter at Thiago Alcantara kan være ute i ytterliggere fire uker etter å ha fått en hofteskade denne uken. Det utelukker han fra Merseyside-derbyet på mandag, skriver han. 

Midtbanespillerens skade kommer på et spesielt ubelelig tidspunkt. I morgen er det duket for Merseyside-derby før Newcastle venter til en ny ligakamp neste helg. I midtuken, den 21. februar, spilles det første oppgjøret mot Real Madrid.

– Det er ikke klart hvor raskt Thiago kan komme tilbake hvis skaden er så ille som fryktet. Den andre kampen mot Real Madrid i Spania er den 15. mars. Det er sju kamper før den tid, skriver Wallace.

Med Thiago og Ramsay sine skader har Liverpool for øyeblikket. Luis Diaz, Ben Doak og Ibrahima Konate er også utilgjengelig. Virgil Van Dijk, Diogo Jota, Arthur og Roberto Firmino var tilbake på treningsfeltet denne uken, og vil være tilbake i spill veldig snart.