Etter fire måneder på sidelinja er Arthur tilbake i full trening

Spilleren har vært ute siden tidlig i oktober.

Arthur Melo var spilleren Liverpool hentet inn da midtbanen skulle forsterkes i siste liten før overgangsvinduet stengte i august. Brasilianeren var åpenbart ikke i kampform, og det var lenge siden han sist hadde startet en kamp.

Han fikk 13 minutter i den grusomme kampen borte mot Napoli – men jobbet veldig hardt for å komme tilbake i form. Han hentet blant annet inn egne personlige trenere, og ble igjen for å trene da andre spillere fikk fri.

Så røk han en muskel i låret tidlig i oktober, og måtte operere. Onsdag var han tilbake på trening sammen med hele laget.

Trener igjen

26-åringen skal ha deltatt på onsdagens førstelagstrening, ifølge Daily Mail. Økten skal han ha gjennomført uten problemer. 

Spilleren er to uker foran skjema, og på søndag skal han ha trent sammen med Liverpool-spillerne som ikke var involvert i kampen mot Wolverhampton.

Brasilianeren ble nylig utelatt fra Liverpools Champions League-tropp, og det er kun i Premier League han vil kunne få muligheten til å vise seg frem denne våren, dersom han skulle få sjansen. Det virker ikke helt umulig, siden Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og James Milner alle er spillere som er på utgående kontrakt uten at det per i dag ser ut som de skal fornyes.