– Jeg håper alle vet at vi gir absolutt alt vi har

James Milner er opptatt av å løfte seg og se fremover mot det som gjenstår av sesongen.

Det endte 0-0 på Selhurst Park etter en ikke altfor velspilt fotballkamp, og de fleste tilknyttet Liverpool vil nok anse det som to poeng tapt i kampen om topp fire. Veteran James Milner vil imidlertid ikke se for mørkt på det. 

– Vi var ikke på vårt beste, men kunne ha stått her og snakket om en 1-0-sliteseier og alle ville vært fornøyde. Så vi må ikke grave oss for langt ned, sa han etter kampslutt.

37-åringen spilte hele kampen, først på midtbanen og så på høyreback, og ser tegn til bedring sammenliknet med det som har blitt levert tidligere i 2023. 

– Dette var en bortekamp der vi måtte grave dypt. Det var ikke vår beste kamp, men vi har kommet til en vanskelig arena og holdt nullen og skapt nok sjanser til å vinne kampen, sier han.

– Vet det er frustrerende

Milner takker supporterne for støtten gjennom den vanskelige perioden laget er inne i. 

– Det er bare å se hvor mange fans som er her igjen i dag, og som støtter oss i hver eneste kamp, noe som er fantastisk. Vi vet hvor frustrerte de er, og det er vi også. Jeg håper alle vet at vi gir absolutt alt vi har, og at vi forsøker å få til en sterk avslutning på sesongen.

Jürgen Klopp sa før kampen at hvert eneste oppgjør nå blir å regne som kvalifiseringskamper til Champions League, og Milner er enig. 

– Hver eneste uke er viktig. Vi ønsker å avslutte sesongen sterkt, og det er veldig mange kamper igjen. Vanligvis har man kommet litt lenger på dette tidspunktet, men mye gjenstår, sa Milner. 

Lavere selvtillit

Veteranen er opptatt av at laget må forsøke å se på det positive og holde motet oppe. 

– Det går løs på selvtilliten når ting ikke går veien. I gode perioder blir man ikke særlig påvirket av et stolpeskudd eller en feilpasning. Da rister man det av seg. Men for øyeblikket går det nok litt mer inn på oss enn det burde, og det er noe vi skal forsøke å kjempe oss gjennom, sa han.

Milner håper laget skal klare å sette sammen en god seiersrekke. 

– Det er viktig at vi ikke graver oss ned når ting ikke går veien. Vi må være sterkere mentalt og samtidig ta med oss det som er bra fra kampene, sa han.