Jota er stadig nærmere comeback. Doak er snart i trening igjen

Portugiseren har igjen trent med lagkameratene.

I forrige uke kunne Jürgen Klopp fortelle at Diogo Jota hadde hatt en hel økt sammen med lagkameratene etter langtidsskaden sin.

Portugiseren måtte bæres av banen på overtid i ligakampen mot Manchester City, etter å ha skadet en muskel på baksiden av leggen. Skaden var veldig alvorlig, og han har vært ute siden 16. oktober.

På den tiden har han mistet 20 kamper for Liverpool, og et VM-sluttspill med Portugal der han var i troppen og ville fått spilletid.

Trente igjen i dag

Ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo, trente Jota på onsdag, og nærmer seg comeback for de røde. Om det kan komme allerede på mandag mot Everton får vi neppe vite før Jürgen Klopps pressekonferanse senere denne uken, men det ser i alle fall lysere ut.

Med all sannsynlighet vil han være helt frisk og klar når Real Madrid gjester Anfield om 13 dager. 

I tillegg skriver Doyle at Ben Doak vil være tilbake i trening i løpet av denne uken. Han har ikke vært i troppen de siste ukene, uten at det har kommet noen melding om hvorfor, utenom fra spilleren selv på sin Instagram-konto. Det skal være et muskelproblem for den hurtige kantspilleren som har vært så positiv de siste månedene.