Real Madrid-stjernen synes det er leit at lagene må møtes allerede nå

Luka Modric mener tirsdagens åttendedelsfinale ville vært en ny verdig finale.

Liverpool-supportere er nok mer optimistiske foran åttendedelsfinalene mot Real Madrid nå enn de var på denne tiden for en uke siden. Seks poeng mot Everton og Newcastle har gjort underverker for humøret.

Tirsdag kommer regjerende Champions League-mester Real Madrid til Anfield, og Liverpool har en ny mulighet til å få revansje mot laget som gjør at klubben står med seks og ikke åtte titler i turneringen. Det var også Real Madrid som slo ut de røde i 2020/21-sesongen.

– Jeg er veldig overrasket over at de er så langt unna førsteplassen i Premier League, men de kan si det samme om oss for øyeblikket i La Liga. Så jeg skal ikke si noe på det!, sier Luka Modric ifølge Express

– Når du ser på Liverpool-troppen, så vet vi at de når som helst kan reagere og komme tilbake igjen denne sesongen. Jeg håper bare ikke det skjer i disse to Champions League-kampene mot oss, men vi må være klare for det, sier han.

Ser på seg selv om favoritter

Real Madrid tok seg videre som gruppevinnere fra gruppe F, foran RB Leipzig, Shahktar Donetsk og Celtic. I La Liga er de fem poeng bak ledende Barcelona, med én kamp mer spilt.

Ballon d’Or-vinneren fra 2018 mener et oppgjør mot Liverpool ville vært en verdig finale.

– Ser du bort fra det begge lag gjort i ligaen, er en kamp mellom Liverpool og Real noe av det fotballverden kan gi. Det er leit at trekningen har gjort at vi møtes så tidlig i turneringen, for det ville vært en flott Champions League-finale, sier han.

Han forventer målfattige oppgjør – men at det er spanjolene som går videre.

– Når det kommer til første oppgjør, så tror jeg forsvarene blir nøkkelen. Jeg kan ikke se at det skal bli så mange mål i kampen. Det vil trolig bli to veldig jevne oppgjør, men jeg ser på Real som favoritter, og vi reiser til Anfield for å vinne.

– Jeg skjønner at Liverpool kanskje vil være ute etter en sportslig revansje mot oss, men det er normalt etter de siste resultatene i europacupene mellom oss to. Men vi er klare for det. Det vil bli to spennende kamper, slik det alltid er når to store klubber fra Spania og England møtes. Vi tror vi vil gå videre.

Real Madrid vant sin generalprøve 2-0 da de spilte borte mot Osasuna lørdag kveld. Scoringene kom det siste kvarteret.

Liverpool - Real Madrid spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.