Spillerbørs og folkebørs etter Newcastle - LiverpoolEn knallsterk borteseier, men med hvilken som helst annen målvakt kunne dette fått et helt annet utfall

Spillerbørs etter Liverpools sterke borteseier!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker9

Med en annen keeper blir dette en helt annen kamp. Det er rart å si etter en kamp der de røde vinner så komfortabelt. Markerer seg tidlig når han stormer ut og avverger. Gjør så en veldig god redning når Almiron får en kjempesjanse. Gjør en enda bedre redning fra Saint-Maximin – før den aller beste kommer til slutt med fem minutter igjen. De langpasningene han slår mot Salah viser seg nok en gang avgjørende – selv om det denne gang var til et rødt kort og ikke til scoring.

Trent Alexander-Arnold7

Når driblesterke Saint-Maximin er kantspilleren han skal møte tenker en umiddelbart at dette kan bli tøft, og spesielt når han kommer seg forbi på første forsøk. Heldigvis blir det med det, og han får heller vist frem sine strålende kvaliteter. En strålende pasning til 1-0-målet, og flere veldig gode avleveringer. Trent har sett mer ut som seg selv denne uken, og kanskje er det fordi han har en kjenning i kapteinen foran seg på den siden.

Virgil van Dijk7

Selv om Newcastle tidlig kommer under med to mål, og blir enn mann mindre, så er det ikke slik at de er ufarlige. Virgil van Dijk må gang på gang sette hodet sitt i veien for både innlegg og avslutninger. Tar få sjanser – og virker tidvis litt rusten. Da var det godt han fikk denne kampen før det som skal skje på tirsdag.

Joe Gomez6

Er veldig sterk og god i noen dueller, men kan så se ut som han mister litt konsentrasjon når han bommer helt på en pasning like etter. Det er ingen dårlig kamp av Gomez, men på en bedre dag kan Newcastle score flere mål her, også mot ti mann.

Andy Robertson7

Møter lynhurtige Miguel Almiron, som denne sesongen har sett ut som en helt annen spiller enn tidligere sesonger. Kommer godt fra det. Kommunikasjonen med Darwin ser ut til å bli bedre og bedre. For et mål det kunne blitt da han var med helt opp i angrep og de røde prøvde å sentre ballen helt inn i mål!

Jordan Henderson7

Det er veldig gledelig å se Henderson tilbake i bedre slag. Høyresiden fungerer veldig bra, og kapteinen ser ut til å trives bedre utpå banen nå. Har VM endelig sluppet taket? Matches forsiktig og tas av banen før timen er spilt.

Fabinho7

Er litt uheldig som får et gult kort for en takling som kommer etter dommeren har blåst, men blir heldigvis ikke veldig preget av det. Tar den dype rollen, mens Bajcetic ligger lenger fremme som mot Everton. I likhet med Henderson ser han nå mer ut som seg selv igjen. Blir bedre og bedre utover kampen, så nå kan en snart begynne å friskmelde ham!

Stefan Bajcetic7

Når han mister ballen er han heldigvis god i gjenvinningen for å gjøre opp for seg. God både med og uten ball, og måten han orienterer seg på er veldig imponerende for en 18-åring. Er ikke redd for å verken avslutte eller ta med seg ballen i angrep. Hva som er Bajcetic sin beste rolle vet vi ikke ennå, men at han bør starte for dette laget er det ingen tvil om. Tas av etter 59 minutter.

Mohamed Salah7

En fantastisk målgivende til Cody Gakpo – og helt avgjørende når han igjen starter riktig på et langt utspark fra Alisson der Pope mister hodet og handser. Er hele tiden på farten og farlig, og nå sitter også touchen. Mangler bare scoringen.

Cody Gakpo7

Er ikke den mest synlige i banespillet, men det foregår også mer på den andre siden i denne kampen. Når han først får muligheten inne i boksen er han iskald, og setter sitt andre mål på en uke. Spiller 59 minutter.

Darwin Nunez8

Måten han får med seg ballen og bare banker den i mål for 1-0 – det er klasse. Ekstremt tenningsnivå, men gjør også så mye riktig, og er hele tiden en trussel med farten sin og de mange gode bevegelsene. Løsner det skikkelig for Darwin så kan dette bli skikkelig moro. Må ut med smerter i skuldra, etter å nesten ha banket inn 2-0. Forhåpentligvis er han fin til tirsdag.

Roberto Firmino7

Kommer inn for Gakpo etter 59 minutter. Trekker ofte ned i banen og involverer seg mye med å linke opp spillet og lagkameratene.

Diogo Jota7

Settes inn for Darwin de siste 31 minuttene. Det er tydelig at han er sugen på en scoring igjen, og det begynner å bli en stund siden sist. Blir farligere og farligere. Med litt flere minutter i beina kunne han ha scoret hattrick på den halvtimen på banen, så dette var lovende.

Harvey Elliott6

Erstatter Bajcetic etter 59 minutter, og legger seg ute til høyre der Henderson spilte. Prøver seg på et langskudd, men er ellers lite involvert.

James Milner7

Liverpool bytter kaptein med 31 minutter igjen, når Milner overtar plassen og kapteinsbindet fra Henderson. Markerer seg med å hard og god i duellene. Det er noe veldig tilfredsstillende med å se veteranen klare å stoppe Anthony Gordon i nøyaktig riktig sekund når han er på vei inn i boksen – og timingen på taklingen på Saint-Maximin, selv om den nok var veldig vond.

Jürgen Klopp8

Sparer ikke noe inn mot Real Madrid-kampen fra start, og kjører med det beste han har. Endelig har de røde litt marginer med seg – og endelig sitter effektiviteten. Dette var en ny skikkelig opptur, og med så mange kamper igjen har topp fire-toget slett ikke gått. Gjør fire (!) bytter på en gang etter 59 minutter.