Robbo hylles i sosiale medier etter derbyet

Liverpool-supporterne likte det meste Andy Robertson foretok seg mandag kveld - spesielt mot slutten av kampen.

Andy Robertson var tilbake på sitt beste mandag kveld, og da snakker vi ikke bare om det han gjorde rent fotballmessig. Skotten hadde en energi og glød i kroppen og ansiktet som mange supportere har savnet fra de røde spillerne denne sesongen, og han var en av dem som virkelig så ut til å bli inspirert av et fantastisk hjemmepublikum da Everton ble slått 2-0 i derbyet på Anfield. 

Venstrebacken var for eksempel med hele veien på kontringen som ga 1-0, og han ristet av energi da han jublet foran The Kop sammen med målscorer Mohamed Salah. 

Den samme energien så vi med ball da han førte den fremover og spilte den videre til Salah i forkant av 2-0-målet - et raid vi har sett flere ganger av den energiske 28-åringen.

Men det var hendelsen etter 85 minutter som virkelig fikk folk opp av stolene, da Robertson klarte å terge på seg Jordan Pickford og omtrent hele Everton-laget ved å sparke bort ballen akkurat før målvakten skulle komme og plukke den opp. Robertsons respons var herlig - han svarte bare med latter, og virket heller ikke å bli særlig irritert over at han endte med å få et gult kort etter situasjonen. 

Hylles

I sosiale medier er det mange som har gitt uttrykk for at de elsket Robertsons bidrag mot slutten av kampen. Her kan du se video av hele sekvensen: 

Flere Twitter-kontoer har lagt ut en liten hyllest-post av Robertson etter kampen: 

Som vi vet er det ikke første gang han klarer å terge på seg motstanderen: 

Hovedpersonen selv har vært kort og konsis i sin oppsummering av kampen. «Liverpool is red», skriver han på Instagram.