Salahs agent reagerer kraftig på exit-påstand

Spekulasjoner om at Mohamed Salah kan forlate Liverpool om Anfield-klubben ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong fikk Ramy Abbas Issa til å se rødt.

Nettstedene Anfield Watch og 90min.com videreformidlet i dag rykter fra spanske Fichajes, som hevdet at Mohamed Salah vurderer å foralte Liverpool til sommeren dersom de røde ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Disse spekulative ryktene fikk Salahs agent, Ramy Abbas Issa, til å reagere kraftig.

I sin respons karakteriserer agenten spekulasjonene som tull og tøys.

– Tull. Dette har aldri vært diskutert eller tenkt på. Det har ikke engang vært i tankene våre at Liverpool ikke skal klare å kvalifisere seg til Champions League, skriver Ramy Abbas Issa i sitt svar til Anfield Watch.

Salah signerte en ny treårskontrakt med Liverpool sist sommer. En kontrakt som gjorde ham til klubbens desidert best betalte spiller gjennom tidene. Avtalen er ifølge The Times verdt over 350 000 pund i uka.

Egypteren er nå under kontrakt med LFC til sommeren 2025, som betyr at han er Liverpool-spiller til han fyller 33 år.

Har like mange ligamål som Danny Ings

Salah har langt fra hatt sin beste sesong i Liverpool, men står likevel bokført med 19 mål på 35 kamper denne sesongen.

I Premier League er det blitt åtte mål på 23 kamper. Det betyr at han er såpass langt nede som ellevteplass på toppscorerlisten i Premier League, med like mange mål som blant andre Danny Ings, Phil Foden og Harvey Barnes. 

Manchester Citys Erling Braut Haaland topper scoringslisten i Premier League med hele 27 mål, med Tottenhams Harry Kane på andreplass med 18 mål.