Wolves-manageren har fått en ny skadebekymring foran Anfield-visitten

Julen Lopetegui kan måtte klare seg uten fem spillere på Anfield.

Matheus Cunha ble båret av banen med en skade da Wolverhampton spilte 1-1 borte mot Fulham på Craven Cottage fredag kveld. 23-åringen fikk ifølge Birmingham Live en ankelskade etter en times spill mot Fulham, etter å ha blitt taklet i midtsirkelen. Manager Julen Lopetegui bekreftet etter kampen at Cunha skulle gjennom en MRI-scan i helgen, for å slå fast det fulle skadeomfanget.

– I morgen skal han gjennom en scan, og vi må vente på resultatene av denne, sa Lopetegui etter kampen i London.

I tillegg til at Cunha kanskje er ute, må også Lopetegui klare seg uten fire spillere til på Anfield onsdag kveld. Siste nytt om skadene til Wolverhampton vil vi få når Lopetegui skal holde sin pressekonferanse tirsdag.

Pedro Neto er en kandidat til å erstatte Cunha mot Liverpool, etter at han fikk nye 45 minutter på banen for Wolves sitt U21-lag fredag kveld. 

Se høydepunktene fra Wolverhamptons kamp mot Fulham på Craven Cottage:

– Han har vært ute i fire måneder, men tar ett steg om gangen. Han spilte 45 minutter for U21-laget og blir stadig bedre. Vi venter på at han skal komme tilbake, sa Lopetegui da Neto spilte en omgang for U21-laget for to uker siden.

Traore og Hwang vil snart være tilbake

De fire langtidsskadede Wolverhampton-spillerne er Boubacar Traore, Hwang Hee-chan, Chiquinho og Sasa Kalajdzic.

Traore har ikke spilt under Lopeteguis ledelse ennå på grunn av en lyskeskade. Mannen fra Mali ble operert i januar, og jobber med rehabilteringstrening på Compton Park.

– Han har jobbet sammen med troppen, og tar et steg om gangen. Han er ikke klar til å bli inkludert i kamptroppen ennå, sa Lopetegui om Traore foran kampen mot Fulham.

Det forventes at midtbanespilleren vil være tilbake i spill i løpet av mars måned. 

Hwang Hee-chan fikk en hamstringskade i første omgang da Wolverhampton slo Liverpool 3-0 på Molineux den 4. februar. Sør-koreaneren spilte en av sine beste kamper i den gule tørya da han ble skadet. Han forventes å være tilbake i spill igjen i midten av mars.

– Han er kanskje en uke eller to unna. Det avhenger av hvordan spilleren selv føler seg, uttalte Lopetegui foran matchen mot Fulham.

To ute med korsbåndskader

Chiquinho fikk en alvorlig kneskade under en preseason-kamp mot Burnley i juli, og ble operert for korsbåndskaden senere samme måned. Han er tatt med i Wolves sin Premier League-tropp for andre halvdel av sesongen, så det er en liten mulighet for at han vil være tilbake i spill før sesongen er omme.

En annen som er ute med en alvorlig og langvarig kneskade er Sasa Kalajdzic. Han ødela korsbåndet i Wolves-debuten mot Southampton, etter en hodeduell, og forventes ikke å være tilbake i trening før under preseasoen i sommer. Han er ikke tatt med i Wolves sin Premier League-tropp for andre halvdel av sesongen, noe som betyr at han ikke kan spille offisiell kamp for ulvene før til neste sesong.

– Han vil ikke være aktuell for spill før til neste sesong. Chiquinho er nærmere, og derfor valgte vi denne løsningen i forhold til Premier League-troppen, forklarer Lopetegui.