Seieren på Anfield kostet Real Madrid dyrt

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti måtte konstatere at hans mannskap ble påført to nye skader i kampen mot Liverpool.

Det er ikke sikkert at David Alaba rekker returkampen mot Liverpool på Santiago Bernabeu den 15. mars, etter at han haltet ut av den første åttedelsfinalen mellom Liverpool og Real Madrid på Anfield. 

Forsvarsspilleren måtte forlate banen før en halvtime var spilt av den første kampen, og resultatene av en scan viser at han har pådratt seg en hamstringskade, melder The Athletic.

Det stipuleres at østerrikeren må regne med en måned på sidelinja, og 30-åringen får dermed en kamp mot klokka for å rekke returkampen mot Liverpool. 

En annen Real Madrid-spiller som måtte ut med skade mot Liverpool var Rodrygo. Han måtte forlate banen etter 81 minutter med en skade høyt i leggen. Meldingene fra Madrid forteller at han må regne med et skadefravær på ti dager.

Tchouameni tilbake

Da er det bedre nyheter for Madrid-klubben at Aurelien Tchouameni er tilbake i normal trening med resten av laget foran kampene mot byrival Atletico i La Liga på søndag og den første kvartfinalen i den spanske cupen mot erkerival Barcelona neste torsdag. 

Tchouameni sto over kampen mot Liverpool på grunn av influensa. 

Spissen Mariano Diaz er også blitt friskmeldt igjen etter en skade, mens forsvarsspilleren Ferland Mendy kan være tilbake i løpet av et par uker. Det ble opprinnelig sagt at Mendy ikke ville være tilbake før i april, etter at han fikk en lårskade sent i januar, men den 27 år gamle venstrebacken kan nå være tilbake innen Liverpool gjester Madrid.

Etter kampene mot Atletico og Barcelona skal Carlo Ancelottis menn ut i oppgjør mot Real Betis den 5. mars og Espanyol den 11. mars, før de ønsker Liverpool velkomne til Bernabeu den 15. mars. Bare fire dager etter returkampen mot Liverpool venter et nytt møte med Barcelona, denne gangen i La Liga.