David Lynch:Utelates fra Champions League-troppen

Arthur Melo og Calvin Ramsay ser ut til å bli utelatt fra Champions League-troppen.

David Lynch har kommet med det som ser ut til å bli Champions League-troppen til Jurgen Klopp, og der er det spesielt to utelatelser som skiller seg ut. 

Hverken Arthur Melo eller Calvin Ramsay, som begge ble signert i sommer, ser ut til å bli involvert i Champions League-troppen. Det skriver Lynch for The Sporting News

Ox og Keita tar plass

Grunnen til at de to blir utelatt nå, er at Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain ikke var tilgjengelig i høstsesongen og dermed ikke var inkludert i stallen. I tillegg har Cody Gakpo blitt signert, som også vil fylle en plass i stallen. 

Arthur har ikke spilt siden han fikk 13 minutter i 1-4-tapet mot Napoli. Det virker utenkelig at Liverpool kommer til å benytte seg av utkjøpsklausulen, og det virker ikke usannsynlig at brasilianeren har spilt sin siste kamp for de rødkledde. 

Utelatelsen av Ramsay på sin side er ikke overraskende med Trent Alexander-Arnold, James Milner og Joe Gomez foran seg i køen, men det er fortsatt et mysterium hvorfor han ikke har fått flere muligheter i cupen. 

Da han fikk tillat fra start mot Derby County i ligacupen gjorde han en svært god figur, men siden den gang har han ikke fått et eneste minutt for førstelaget. 

PÅ RESERVELAGET: Ramsay har ikke spilt på førstelaget siden november, og fikk ikke muligheten i FA-cupen.

PÅ RESERVELAGET: Ramsay har ikke spilt på førstelaget siden november, og fikk ikke muligheten i FA-cupen.

Diaz er med

Det kom kanskje ikke som den største overraskelsen, men at Luis Diaz ser ut til å være med i troppen er et positivt signal om at han fortsetter fremgangen etter operasjonen. 

Colombianeren rekker sannsynligvis hverken den første eller den siste kampen mot Real Madrid, og er nok inkludert dersom de røde skulle ta seg videre i sluttspillet. 

Ellers er det ingen overraskelser i troppen. Spillere som Stefan Bajcetic, Curtis Jones og Harvey Elliott står ikke oppført ettersom de går under kategorien «liste B». 

Her er Liverpools stall:

Keepere: Allison, Caoimhin Kelleher, Adrian

Forsvar: Van Dijk, Gomez, Konate, Matip, Phillips, Alexander-Arnold, Robertson, Tsimikas

Midtbane: Fabinho, Thiago, Henderson, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain

Angrep: Salah, Firmino, Jota, Diaz, Nunez, Carvalho, Gakpo